3. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI - LUUKKU 3


Kalenterin kolmannesta luukusta paljastuukin jotakin pehmeää ja lämmintä nimittäin panta arvonta. Kuten saatattekin huomata niin tällä kertaa pantoja ei ole tehty valmiiksi vaan ne tehdään voittajien toivesta. Tällä kertaa mahdollisuus voittaa panta on kahdella lukijalla, joten mahdollisuudet on tietysti myös paremmat näin kun pantoja arvotaan kaksi ;)

Arvontaan osallistut jättämällä kommentin, missä ilmenee minkä värisen pannan ( sininen, ruskea tai vaaleanpunainen ) haluat jos arpa osuu kohdallesi ja lisäksi tietysti toimiva sähköpostiosoite. Toisen arvan saat jos laitat hieman risuja tai ruusuja liittyen tähän blogiin; toivotko jotakin lisää vai pitäisikö jotain jättää pois, ärsyttääkö vai innostaako ? Yleisesti mielipidettä !

Mahdollisuus siis kahteen arpaan ! Arvonta suoritetaan pe 5.12 klo 12. Arpaonnea kaikille

13 kommenttia:

 1. Ruskea panta olis kyllä ihana ♥

  minnamarikaa ät hotmail . fi

  VastaaPoista
 2. sininen ois kivoin :) ja musta tää blogi on ihana just näin! ehkä jotain mielipidepostausta ois kuitenkin joskus kiva lukea...

  jenny.k.jokinen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 3. Ruskea olisi käytännöllinen! :)
  essi.anttila@gmail.com

  On niin ihanaa, kun blogistasi näkyy panostus läpi ja se, miten paljon tykkäät tästä touhusta ja näät vaivaa. jos oikein kaivelen risuja niin kuvat saisivat ehkä olla monipuolisempia kuin pelkkiä sisustuskuvia. Toisaalta, ne sopivat blogiisi hyvin :)

  VastaaPoista
 4. heh tommonen baby pink sopis jo aikasemmin voittamani pinkin kaveriksi (joka ikäväkyllä ei oo vielä mun luokse ehtiny ;( )

  Mutta ruusuja saat ihanasta lukija lähtöisestä otteestasi, kuuntelet meidän toiveita ja toteuttelet niitä myös. Lisäksi postaat sopivan usein. Risuja et sää lällää :p

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postiin panta on jo viety, joten pitäisi kyllä olla tuloillaan :) toivotaan että saapuu sun luo mahdollisimman pian !

   Poista
  2. Juu no eihän sillä kiire oo ja postissaki voi tähän aikaa vuodesta olla ruuhkaa :) hyvää kannattaa odottaa ;)

   Poista
 5. Oih, tommonen ruskee panta olis kiva! :) Sulla on täällä sun blogissa ihanan oma tyyli, joten ei sitä kauheesti kannata alkaa muutteleen :)) Reseptit olis kyllä mielenkiintosia! Sisustus-jutut on aina lemppareita ja ylipäätään sun elämästä ja kuulumisista on kiva lukee :)

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Aloin nyt vasta selailemaan blogiasi läpi kunnolla ja täytyipä heti liittyä lukijaksi :) Pidän kovasti blogisi tyylistä ja tunnelmasta. Kiva idea tämä panta-arvonta, itse ihastuin ruskeaan väriin.

  roosasan@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi - ihanat värit oot valinnu ja mulla iski hirveä himo ruveta itsekin neulomaan :D oli pakko tulla vaan kertomaan ja kiittämään inspiksestä <3

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että tälläistä palautetta on ihana saada :) kiitos kovasti kun tulit kertomaan tämän, piristi kovasti mieltä <3

   Poista
 8. Pinkki ois pop! Sun blogissa on kiva tyyli ja reseptejä vois tietty olla enemmänkin. Alan seurailee sun kirjotuksia, liityhän säkin mun lukijaksi jos kiinnostuit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Mary Jane :) tervetuloa seurailemaan ♥

   Poista