19. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI - LUUKKU 19


Kiharoita saa tehtyä vaikka minkälaisia ja vaikka minkälaisilla muotoiluvälineillä. Itse olen jo useamman vuoden käyttänyt suoristusrautaa kiharoiden loihtimiseen ja todennut sen kaikista parhaimmaksi vaihtoehdoksi, myös nopeimmaksi. Itse tykkään kihartaa todella useasti hiuksia sen niiden käytännöllisyyden vuoksi; yhtenä päivänä auki, toisena juhlava/arkinen nuttura ja toisinaan myös vain kiinni. 

Olen maailman huonoin editoimaan mitään videoita, joten ainakaan tässä kohtaa en tee mitään erillistä kiharapostausta videolla, eikä kuvien kanssa oikein luonnistu se niiden teon idea. Jotta kuitenkin näette miten myös minä loihdin omat kiharat, löydätte vinkkiä esimerkiksi tästä videosta, jossa onkin yleisesti mun käyttämä tekniikka. Kun haluan oikeasti vain parissa minuutissa kihartaa hiukset hyvin rennolla lopputuloksella hyödynnän tätä Jonnan kihara tekniikkaa, jolla saa loihdittua todella kivan lopputuloksen nopeasti.


Yritän ehdottomasti saada jossain kohtaa toteutettua ihan omankin version kiharoista, mutta toivottavasti malli videoista on jollekkin teistä hyötyä. Mun yksi niksi ylitse muiden on kiharoiden teon jälkeen harjata kiharat auki, jolloin niistä tulee vieläkin tuuheammat ja ne sopivat myös hyvin arkikäyttöön. Kiharsin eilen hiukset vapaapäivän kunniaksi ja tänään taas töihin nappasin ne kivasti taakse nutturalle. Jotta nutturakin sai vähän eloa niin muutamat kihara suortuvat voi napata pois, jollon lopputulos on rennompi.

Ajattelin tässä kuvailla viikon verran kaikkia erilaisia "miten laitan hiuksiani" tyylejä, koska haluan myös itse nähdä että miten useasti sitä laittaakaan hiuksia myös muutenkin kuin ponnarille. Sellaista siis luvassa ensi viikolla.

Odotan jo innolla alkavaa viikonloppua, vaikka mitään erikoista ei olekkaan tiedossa. Tekipäs todella ihanaa olla pari päivää putkeen vapaalla, nyt on kyllä niin totaallisen energinen olo ! Ensi viikolla onkin pari työpäivää ja muuten olenkin lomalla, onhan se joulukin siellä. Hymyntäyteistä perjantaita kaikille

4 kommenttia: