25. joulukuuta 2014

JOULUAATTO TUNNELMIA


Nyt on jouluaatto juhlittu ja ( meinasin kirjoittaa että nyt vain paluu arkeen, mutta ei ihan vielä ;D ) ja jatketaan rennosti joulun viettoa. Edellisiin jouluihin verrattuna tää joulu on ollut mulle osittain vähän haikeaa sillä tottakai juuri ennen joulua täytyy tulla ikäviä juttuja vastaan, jotka sitten vaikuttaa omaan olotilaan. Ja tietysti tuo purkautuva työstressi näkyy jatkuvana päänsärkynä, onneksi lääkkeillä saa pidettyä sitä vähän kurissa. Suurimmaksi osaksi tää joulu on kuitenkin ollut yhtä juhlaa ja ihana olla lomalla

Perinteisesti meillä vieraili myös itse joulupukki, nautittiin jouluherkuista, availtiin lahjoja, katseltiin leffoja, poltettiin kynttilöitä ja se paras asia; vain oltiin. Pukeutuminen vähän arkivaatteista poikkeavaan ja ilta villasukissa oli ihanaa. Tulipas muuten hyvä fiilis kun tulin aatonaattona vanhempien luokse illalla ja täällä oli laitettu jo vähän joulua; on joulukuusi, kynttilöitä ja vähän jouluisia koristeita. Sieltä se joulufiilis sit viimein tuli ;)


Joulukalenterin viimeinen luukku aukesi eilen aamulla ja sieltä paljastuu teille jotakin kivaa, nimittäin yllätyslahjan arvontaa. Jos mielitte päästä mukaan tavoittelemaan tuota toistaiseksi salassa olevaa pakettia niin käykäähän jättämässä osallistumisenne kommentin muodossa postaukseen ja olette mukana !

Pöytään on taas kasattu jouluiset ruuat valmiiksi odottamaan syöjiä, joten taitaa olla aika palata sinne :) Kivaa joulupäivää kaikille !

4 kommenttia:

 1. Kuulostaapa sun aatto ihanalle<3 Täällä myös nautittu vaan oleilusta ihanissa löhövaatteissa, sekä syöty ja saatu niiiin ihania paketteja :') Mulla on sullekin pikku joululahja ;-) Saat sen kun nähdään ylihuomenna!♥ Nyt nautit vielä kun sulla on lomaa, puss! ikävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kuulostaa ihanalle myös siellä, nyt nautitaan :')♥ voi sä oot ihana, nähdään viikonloppuna, pus :*

   Poista
 2. Vautsi miten upeita kuvia jälleen! ♥ Välittyy hyvin tunnelma!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kommentti, kiitos Julia ♥ hieno kuulla että tunnelma välittyy, koska se olikin tarkoitus :)

   Poista