17. joulukuuta 2014

ARVONNAN VOITTAJAT...


Anteeksi ! 

Tää on kestänyt jo niin kauan että ihan hävettää jo... koneen kamera ei tee mun kanssa vieläkään
 yhteistyötä, ilmeisesti silläkin on jo kova joulukiire, joten antaa senkin rauhoittua ja kokeillaan sitten uudestaan. Siksi saattekin voittajan nyt kuvien avulla selville. Ihan perinteisesti askartelin tuossa aamupalan ohessa lappuset, joihin kirjoittelin teidän osallistuneiden sähköpostiosoitteet ja ei kun arpomaan perinteisesti "nostetaan kulhosta lappu"- tyylillä.

Voittaja sähköpostit ovat alemmassa kuvassa, paljon onnea Katri ja Viivi, laitan teille sähköpostia vielä tämän päivän aikana kiitos hurjasti ihanista kommenteista arvonnan yhteydessä, oli ihana saada kuulla teidän mielipidettä blogista ja kaikki kehittämis ideat niin kuvien kuin postauksien osalta on nyt laitettu muistiin.

Arvontoja on vielä luvassa, joten jos arpaonni ei nyt suosinut niin ei kun osallistumaan seuraavaan ;) minä lähden noutamaan postista yllätyslähetystä, sillä tällä kertaa mulla ei ole mitään havaintoa että mitä siellä mua odottaa :D  


4 kommenttia:

 1. hihi ihanaa tuuri kävi taas! Kiitos jälleen kerran, tää tulikin hyvään sauman koska edellisen voiton lahjoitin siskoni joulupakettiin joten nyt voin tämän ihanuuden pitää itselläni korvien lämmittäjänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten ihanasti sä olet ajatellut, sisko varmasti tykkää lahjasta :)

   Poista
 2. Voihan rähmä mulla on sattunu tossa arvonta vastauksessa typo!! Mun piti laittaa siihen että baby blue x) mutta noh nyt mulle sitten tulee uus pinkki eikä se haittaa kun edellinen tosiaa meni pukinkonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voidaan helposti vielä vaihtaa, sillä pantojen neulonta alkaa vasta nyt :) teenkö sulle siis sinisen ? ♥

   Poista