1. tammikuuta 2015

WELCOME 2015


Ihanaa uutta vuotta 2015 ♥

Mitenkäs teidän juhlinnat sujuivat ? Ite suuntasin töiden jälkeen vanhempien luokse viettämään uutta vuotta, sillä kaikilla kavereilla oli jo omat suunnitelmat jossain muualla, mutta onneksi ei tarvinnut yksin vuoden vaihdetta viettää. Perinteisiin kuului tortillat ja keskiyöllä ammuttavat raketit.

 Tulin nyt aamulla takaisin kotiin ja tälle päivälle onkin kaikkea ohjelmaa. Pian olisi aika saada aamupalaa aikaiseksi ja lähteä lenkille tuonne loskasäähän :D illalla pääsen näkemään mun ihanan kummitytön ja saan myös kaverin vieraaksi, joten kaikkea ihanaa tiedossa näin vuoden ekalle päivälle.

Täytyy myös sanoa, että mulla on tällä hetkellä ihan sellainen olo, että kaikki mitä tapahtui viime vuonna jäi myös sinne. Ihan kuin olisi oikeasti mun elämässä täysin puhdan pöytä, jolle alkaa sotkemaan tätä vuotta, ihan kuin ei muistaisi eilistä vaikka muistaa, mutta tiedättekö mitä tarkoitan ? Tää on niin jännä tunne, että en osaa edes kunnolla selittää :) Tää taitaa olla ihan hyvä fiilis tän kaiken murehtimisen keskellä. Mites teillä, toiko vuoden vaihde mitään uusia fiiliksiä ?


4 kommenttia:

 1. Mullakin on sellainen tietynlainen puhdas ja ihanan toiveikas olo!<3 Tää vuosi on uus alku! Tänä vuonna tehdään enemmän aikaa myös meille Emppu ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla muru, tehdään tästä vuodesta taas ihan uudenlainen :) tänä vuonna myös todellakin tehdään enemmän aikaa meille ♥

   Poista
 2. Kiva blogilöytö - lisäsin heti omaan sivupalkkiini, että löydän takaisinkin. :)

  VastaaPoista