10. tammikuuta 2015

SOME SNAPSHOTS

 

Lauantai, taitaa olla viikon kohokohta. Tänään on suunnitelmissa lähteä illalla kummitytön luokse, joka on tänään jo tasan 1kk vanha, miten aika meneekään näin nopeesti. Taidan olla oikeasti maailman onnellisin noista mun ihanista kummilapsista, miten ne onkaan niin rakkaita ♥ muistan vieläkin muutama vuosi takaperin sen päivän kuinka toivoin, että musta tulisi edes joskus kummi ja nyt minä olen; ihanan pienen pojan ja ihanan tytön onnellinen täti ! Okei, saatte tästä varmasti tarpeeksi kunhan tyttösen ristiäiset on saatu juhlittua ja kameran sisältöä aletaan purkamaan ;D

Tänään myös mun isä täyttää vuosia, mutta tuo mun toinen perheeni on kaukana Thaimaan auringon alla juhlimassa, joten kai niitä juhlitaan täällä Suomessa sitten kun he palaavat... en taida olla yhtään kateellinen kun facebookin etusivu täyttyy ihanista rantakuvista, hyvistä ruuista ja juomista ja siitä rusketuksesta... ois kyllä aika unelma nyt istua aurinkotuolissa bikinit päällä eikä kylmästä ilmasta tietookaan ! Monissa blogeissa pyörii myös ihania matkakuvia; en tiedä pitäiskö ne postaukset skipata vai lukea :D


Tässä aikani kuluksi tänään selailin oikein kunnolla mun omaa instagramia ja musta tuntuu, että siihen ei voi olla koskaan täysin tyytyväinen :D vaalin valoisia ja raikkaita kuvia mutta en saa niitä ite tehtyä oikein millään ohjelmalla, jolla yritän vähän muokata. Onko kellään tälläseen ongelmaan mitään ratkaisua ? Mulle saa muuten linkkailla teidän instagram tunnuksia, koska on aina ihana seurata myös tuolla teidän lukijoiden kuulumisia :)

Huomenna vietellään vapaapäivää ilman suunnitelmia. Tää on aika erikoista mulle, koska yleensä tuputan kalenterin täyteen ohjelmaa. Saan kuitenkin ihanat veljet hoitoon illaksi huomenna, niitäkin murusia alkaa olla kauhea ikävä. Taidan tästä valmistautua ja lähteä lievittään tätä "mulla taitaa olla ikävä kaikkia"- oloani nyt sinne pikku prinsessan luokse. Ihanaa lauantaita teille !

6 kommenttia:

 1. On kyllä haasteellista kuvaaminen! Mälsän pimeetä..

  Mut löytää Instasta: pienilintublog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano, tuo pimeys on kyllä aika haastavaa... onneksi kohta kuitenkin se valo sieltä alkaa kohta tulla, joten eiköhän päästä sitten kunnolla kuvailemaan :)

   Poista
 2. Ihanaa kunntulit pikkusen kummiks♥♡♥ Meidän pirpanalla on nyt niin parhaat kummit. Parempia ei vois olla :)♥♡♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, oli suuri kunnia saada tulla tytsyn kummiks ♥ me kummit hoidetaan kyllä velvollisuutemme parhaalla mahdollisella tavalla :)

   Poista
 3. Vitsi määkin haluun kummilapsen :( Mullakin on just nyt sellanen "ikävä kaikkia"-fiilis, mistäköhän johtuu... :-| mutta btw, ikävä myös sua bebe<3 Ihania kuvia :-)
  Mä oon kans sellanen, että en oo koskaan täysin tyytyväinen omaan instaani!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, etköhän sä joku päivä saa :/ toi ikävä fiilis taitaa olla siis aika yleistä tällä hetkellä... suakin on myös ihan kamala ikävä ♥ insta on kyllä sellanen paikka, että siellä ei kai voi olla koskaan tyytyväinen :D

   Poista