11. tammikuuta 2015

PERFECT WEEKEND


Sunnuntait on kyllä niin parhautta. Aamu pyhitettiin kunnolla nukkumiselle ja sängyssä loikoilulle, sängystä noustiin vasta yhden aikaa kun alkoi nälkä iskeä, muuten siellä olis varmaan oltu pidempäänkin :D rauhallinen aamupala vastaillen blogiin tulleisiin kommentteihin ja hyvää musiikkia, niillä lähtee kyllä vapaapäivä hyvin käyntiin. Sain myös aamulla inspiraation neuloa uutta neulepantaa, joten huomenna on luvassa tämän vuoden ensimmäistä arvontaa. Mä olen muuten ihan totaallisesti koukuttunut syömään kaikkia hedelmiä ja pilttejä. Kaupasta tulee hamstrattua viinirypäleitä, mandariinejä, banaania, kiiviä... pilttipurkkeja unohtamatta ! Oon kyllä huomannut olevani paljon virkeempi kun välipalana tulee syötyä hedelmiä ja jättääkin ottamatta muutamaa palaa suklaata työpaikan kahvihuoneesta. Hyvä minä. Löytyykö muita hedelmiin koukuttuneita ?

Lauantai kului kivasti kummitytön luona ja yöllä kotiin tuleminen kestikin hieman kauemmin, kun nukahdin onnellisesti bussiin ja heräsin bussin päätepysäkillä vaikka mun pitäisi jäädä pois puolessa välissä matkaa :D onneksi matkalla tuli vastaan kaveri, muuten ois tuo v-käyrä noussut pilviin silkasta väsymyksestä. Toisaalta tuo pitkään valvomisen ottaa vain kivana ylimääräisenä huvina viikonloppuihin kun arkena painuu peiton alle jo reippaasti ennen puolta yötä.


Ilta kuluikin pikkuveljien vieraillessa mun luona muutaman tunnin, on siinä aika meno koko ajan päällä. Noista 1 ja 5 vuotiaista tuo nuorimmainen on pahin kiusankappale; tekee kaiken mitä vain haluaa ja sana "ei" on hauskin sana ikinä :D voitte vain kuvitella, että eihän siinä voi kun nauraa itsekkin, on se niin suloinen pikku riiviö. 

Hetki sitten lopetettiin ihana jouruilu puhelu kaverin kanssa ja tämä neiti lähtee nukkumaan, taltuttaen taas migreeniä... pahinta tässä on taas se, että oon syönyt nyt jo 3 päivää lääkkeitä putkeen, eikä tää mee ohi ! Sitkee ja ilkee kaveri. Mukavaa viikon aloitusta :)

12 kommenttia:

  1. Ihanan rento tuollainen aamu<3 :) Kuulostaa kaikinpuolin mukavalta viikonlopulta! ja pilttipurkit on parhaita :D Itsekin syön niitä aina välipalaksi, samalla kun syötän Amandalle. Varsinkin Mangopiltti, hahh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin antoisa viikonloppu että ei tämä kuuluisa maanantaikaan tunnu ollenkaan pahalta ;) Mango piltti on kyllä ihan suosikki myös täällä, sitä voisi kyllä syödä ihan loputtomiin :D

      Poista
  2. Jos arpa onni ei tällä kertaa osu mun kohdalle, niin millä ohjeella teet noita pantoja? :) Tarvisin pakkassäille lenkkikaveriksi, ettei korvat palellu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että jossain kohtaa suosii, onhan arvontoja aina kiva voittaa :) mutta ohje jolla teen löytyy tämän linkin takaa;

      http://curiousnoora.blogspot.fi/2013/02/diy-nooran-neulepannat.html

      Mukavia neulontahetkiä sulle ♥

      Poista
  3. Oooh ihania rentoja kuvia!! :) Kuulostaa muutenkin erittäin onnistuneelta viikonlopulta :)) Hedelmät on kyllä aivan ihanii <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Katri :) hedelmät on kyllä ihan mielettömän hyviä :p

      Poista
  4. Täydellinen aamu ja muutenkin tosi kivan kuuloinen viikonloppu sulla :) Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  5. Kuulostipas ihanalta viikonlopulta! Ens viikonloppua ja lauantai koulupäivää odotellessa...xd

    http://piecesofmylife-sara.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niin ihana viikonloppu, että ehdottomasti täytyy ottaa tavaksi tälläinen rentoutuminen :) voi ei, onneksi noita lauantai koulupäiviä ei oo kovin useesti ;)

      Poista
  6. aaa sun sisustusmaku on ihan täydellinen!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei miten ihanasti sanottu, kiitos kovasti Laura :) piristit niin päivää !

      Poista