29. tammikuuta 2015

KYSYMYKSIIN VASTAUKSIA

Anteeksi ! Mun piti tehdä tämä videolla, mutta sattuneesta syystä en pysty sitä tekemään. Toi kamera kaiketi pelittää ihan hyvin kuvaamisen suhteen, mutta kone hukkaa ne videot aina jonnekkin teille tietämättömille, joten en saa niitä mistään enää kuvaamisen jälkeen. Jotta nämä eivät venyisi enää kovin kauaa niin ajattelin nyt vastailla niihin näin tekstin ja kuvien muodossa. Teen teille videota sitten vaikka vain ihan kuulumisten merkeissä heti kun saan nää mun laitteet pelittämään...

Millainen tyttöystävä mielestäsi olisit / ajattelisit olevasi ? Apua, tähän on vaikea vastata. Olisin varmasti rehellinen, rento, luotettava ja huolehtiva. Haluan tietää kuulumiset, mutta en liikaa. Jos toinen haluaa mennä kaverien kanssa niin hän saa mennä, en rajoita siis menoja. Vaikea miettiä tähän mitään kovin järkevää vastausta, olisin sellainen kun haluaisin sen toisenkin olevan mulle. Voin vastata tähän uudestaan sitten joskus jos vierelle löytyy se toinen puolikas ja hän kertoo mulle, että millainen olen ;)

Mitä ominaisuuksia arvostat miehessä ? No nämä kävisivät vaikka kelle tahansa, mutta ehdottomasti avoimuutta, rehellisyyttä ja huumorintajua. Pitää osata tulkita tilanteita, ei todellakaan olla pätemässä joka asiaan jotain ja kuunnella myös toista.

Mitä taas et voi sietää miehissä ? Tähän täytyy heti vastata, että sitä "Jes, mennään baariin ja vedetään perseet. Sitten puhutaan tästä monta viikkoa sen jälkeenkin ja elvistellään näillä muistikatkoilla ja krapulalla." Oon tutustunut ihan liian moneen mieheen, joille tämä baari + känni on jokin ihmeellinen maailmanylistys juttu, miksi ? Se on oikeasti niin raivostuttavaa, ei mua ainakaan kiinnosta kuunnella ihan koko aikaa sitä, millasta siellä baarissa tällä kertaa oli !

Mikä on lempiruokasi ? Kaikki salaatit ♥ niitä on niin erilaisia ja niihin ei kyllästy koskaan. Ihanan raikkaita ja terveellisiä !

Pidätkö sushista ? En ole koskaan syönyt, joten en tiedä. Näyttää aika epäilyttävältä...


Millaisella budjetilla sisustat ? En oo vielä juurikaan ostanut mitään uutta tänne kotiin, koska kaikki tavarat tuli suoraan mun huoneesta ja äiti antoi ylimääräisiä. Harkitsen kuitenkin tarkkaan mitä ostan ja vertailen hintoja paljon. Kun tästä pikkusen ryhdistäydyn ja alan laittamaan kevättä kotiin niin varmasti alkaa tuo todellinen budjetti hahmottua. Voin tehdä postausta tästä silloin.

Mitä vinkkejä antaisit ensimmäiseen omaan kotiin muuttavalle ? Kannattaa ehdottomasti hankkia jo reilusti ennen muuttoa kaikki tarpeellinen jo valmiiksi. Suosi kirppareita, sieltä saa paljon uutta tavaraa halvalla. Kaikkea pientä voi ostella sitten kun on asettunut aloilleen asumaan, joten kannattaa keskittyä siihen, että ne perus tavarat löytyvät jo heti muuttopäivänä, saa uuden elämän alkamaan paljon kivuttomammin. Voisin tehdä tästäkin aiheesta vähän kattavamman postauksen tässä piakkoin ja jakaa kunnolla vinkkejä.

Mikä on parasta yksin asumisessa ? Ehdottomasti oma rauha ja oman elämän eläminen. Se että kaikki mitä tekee on omalla vastuulla, saa tehdä juuri niin kuin itsestä tuntuu. Saa elää ihan omaa elämää ! Korostinko jo sitä tarpeeksi :D

Suurin toiveesi, jonka tahtoisit tämän vuoden aikana täyttää toteen ? Varmaankin se, että pääsisin opiskelemaan. Tykkään kyllä työnteosta, mutta mä kaipaan tosi paljon takaisin koulunpenkille, joten haluan päästä sinne takaisin. Myös se, että tiedän tällä hetkellä mitä haluan hakea opiskelemaan niin on varmistanut sen, että kyllä mä haen !


Kauanko te tapailitte tän mysteeri miehen kanssa ? Missä te tapasitte ja minkä ikäinen se oli ? Alku syksystä saakka tapailtiin. Tavattiin tinderissä ( jos et tiedä mikä se on niin googleta :D ) ja hän oli syntynyt samana vuonna kun minä.

Onko sulla vielä ikävä sitä ? Ei ole. Eiköhän se oo nyt virallisesti jätetty sinne viime vuoteen !

Ihastutko helposti ? Ootko koskaan rakastunut ? En ihastu helposti, se vie multa aina aikaa enkä oo koskaan rakastunut.

Minkä ikänen mies olis sun ihanne ? Ei mulla oo mitään erityistä kriteeriä tohon. En tapaile itteeni huomattavasti nuorempia enkä myöskään vanhempia, mutta kaikki siltä väliltä.


Missä näet itses 5 vuoden kuluttua ? Oon sillon 24. Toivottavasti olisin opiskelemassa tai päättämässä pian opintoja, muuttanut jo isompaan asuntoon ja olisihan se mies ihana olla jo sillon. Eläisin onnellisesti.

Mitä toivot eniten vuodelta 2015 ? Varmaankin sitä opiskelupaikkaa. En osaa toivoa oikein mitään muuta. Tietysti sitä, että kaikki pysyvät terveinä ja ovat onnellisia.

Mitä pelkäät ? Läheisten menettämistä. Ei ole mitään kamalampaa kuin menettää joku rakas ihminen pysyvästi :(

Millä tykkäät herkutella ? Toisinaan kaupasta mukaan tarttuu karkkipussi, mutta nykyään huomaan tekeväni jonkun kivan hedelmälautasen ja syön niitä. Yleensä myös tekee enemmän mieli jotain klementtiinejä tai kiiviä kuin karkkia.


Mitkä ovat paheitasi ? Limsat ja kahvi ! Näitä tulee juotua aika paljon. Nyt olen itseasiassa vähentänyt molempia, juon kahvia yleensä vain kupin päivässä ja limpaa muutamana päivänä viikossa. 

Minkä työpaikan ottaisit tällä hetkellä mieluiten vastaan ? Rakastan mun nykyistä työpaikkaa ihan mielettömästi ♥ mutta koska olen ajatellut hakea ihan toiselle alalle opiskelemaan niin varmasti sitten sen alan töitä.

Aiotko tulevaisuudessa vielä opiskella ? Joo, kyllä aijon.

Teitkö lupauksia uudelle vuodelle ? En tehnyt, en osaa pitää niitä kovin hyvin.

Minkälaista työtä teet ? Oon vaate / sisustus kaupassa töissä. Palvelen asiakkaita ja myyn.


Missä maissa olet matkustanut ? Minne haluaisit matkustaa ? Oon käynyt 2 kertaa Turkissa, kerran Kreikassa ja kerran Virossa. Haluisin ehdottomasti päästä vielä Kreikkaan, Espanjaan, Thaimaaseen, New Yorkkiin, Lontooseen ja käymään Ruotsissa.

Lapsuuden ammattihaave ? Halusin lentoemännäksi, lääkäriksi ja opettajaksi. Toisinaan taisin haluta myös olla jossain kaupassa töissä...

Millaisia vaatteita käytät mieluiten ? Lempiasu ? Naisellisia, rentoja ja tyylikkäitä. En tykkää käyttää kollareita tai isoa hupparia. Mulla on montakin lempiasua, mutta yks ihanista oli laittaa aikoinaan pankkiin töihin mustat farkut, musta toppi ja vaalea pleiseri, perfect.

Mikä on parasta bloggaamisessa ? Lukijat ja kommentit ! Oon tainnut hokea tätä täällä jo liikaa, mutta te olette tämän koko jutun juju. Kirjoitan edelleen blogia paljonkin vain itseni takia, ei tätä muuten jakaisi tehdä, mutta kyllä se nyt vain motivoi ihan hirveästi kun näkee uusia lukijoita tulevan lisää ja saada ihania kommentteja joihin vastailla :)

Mitä tykkäsitte näistä, taisitte pettyä kun en tehnyt videota, pahoittelut siitä :( toivottavasti osasin vastata nyt niin kattavasti ja hyvin että saitte vastaukset kysymyksiin :)

8 kommenttia:

 1. Ihana vastauspostaus oli!! :) En oo ainakaan mä pettynyt, ettei ollut videoo :) Mut videopostaus ois joskus kyl tosi kiva ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihana kuulla, ei siis paniikkia tästä :) ja kyllä se video vielä tulee tässä joku päivä ;)

   Poista
 2. Olipas kiva lukea tällanen postaus kun vasta löysin sun blogin <3 Opin susta heti paljon lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, tein siis tän juuri oikeeaan aikaan :)

   Poista
 3. Jeee nää kysymyspostaukset on kyllä tosi kivoja, vaikka melkein kaikki kyllä jo tiesinkin ;) Ihania kuvia eniveis<3 Ja omk mun alko tehdä mieli mäkkäriä... :D!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih no joo, kertaus on opintojen äiti ;) kiitos kovasti muru <3

   Poista
 4. Nämä kysymyspostaukset on kyllä todella kivoja! Olen blogiasi vähän aikaa jo lukenut, mutta kyllä tuossa oppi jo heti lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan mahtava kuulla, tästä postauksesta on siis ollut monelle hyötyä :) tykkään ite myös lukea muilta kysymyspostauksia juurikin siksi, että aina oppii kuitenkin jotain uutta itse kirjoittajasta :)

   Poista