20. tammikuuta 2015

BACK ON TRACK


Rentoilua, löhöilyä, kavereiden tapaamista, kahvittelua, jutustelua, naurua ja paljon hymyä. Näistä on mun edellisen viikon sairaslomailu koostunut. Teki äärimmäisen hyvää sulkea tietokone moneksi päiväksi, käyttää puhelinta vain pakko tilanteissa ja katsoa telkkaria vain pari tuntia koko viikon aikana, nähdä kavereita aina kun päänsäryt antoi myöti ja oikeasti keskittyä vain toipumaan. Nyt olen taas entiselläni, ihan mahtava fiilis ♥

 Tilailin hieman mieltä piristämään ensimmäiset kuoret mun puhelimeen, jo oli aikakin. Toiset on vielä tuloillaan ja saan ne torstaina, mutta toiset saapui tänään postiluukusta. Suunnittelin caseapp:illa omat yksinkertaiset kuoret ja täytyy sanoa, että noi on kyllä paremmat kun odotin ! Yksi onnellinen lisähymy siis tänään...


Vielä pimeetä aikaa eläessä samaan aikaan kun nautin siitä hämästä kynttilänvalosta niin kaipaan myös ihan pikkusen lisää valoa. Yksi paras yövalo keksintö oli jo mulla kotona asuessa laittaa nuo valot sängynpäätyyn, herää kyllä aamulla nopeasti kun nuo laittaa päälle :D seittemältä aamulla kun ei mistään valoisimmasta päästä ole...

Toivoisin jo kovasti että pääsisin tekemään kunnon asuntopostausta, mutta toi eteinen on edelleen ihan kesken. Oon etsinyt nyt kovasti uutta tv-tasoa, jotta tuo nykyinen voisi mennä omaan käyttöönsä eli eteiseen lipastoksi. Jos jollakin teistä olis vinkata jotain halpaa ja hyvää jostakin niin saa laittaa tulemaan :)

Lyhyet kuulumiset, jotta pääsen taas kunnolla polkasemaan tän kirjoittamisen käyntiin. Panta on myös arvottu ja voittajaan otettu yhteyttä. Kiitos kovasti ihanista kommenteista arvonnan yhteydessä, ne autto todellakin parantumaan ♥ ihanaa viikonaloitusta kaikille.

11 kommenttia:

 1. Vou tuo sängynpääty ja nuo valot! Perfect! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos hurjasti Julia ♥ toi sängynpääty on kyllä niin täyttä rakkautta edelleen mulle, että onneksi sen aikoinaan maalasin ja otin käyttöön :)

   Poista
 2. Upea toi sängynpääty! ♡ ja noi puhelimen kuoret viehättää kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Roosa ♥ on kyllä, halusin yksinkertaiset mutta silti ihanat ja nuo on kyllä juuri sitä !

   Poista
 3. Siis miten upea toi sängynpääty!! Näyttää tosi hyvältä :)

  VastaaPoista
 4. Onpas kivoja kuvia! Pakko kyllä sanoo itekkin että toi sängynpääty on ihana :)

  VastaaPoista
 5. Oioi, noi kuoret on kyllä niin ihanat<3 Ja hei, kannattaa käydä tsekkaamassa jyskistä, siellä on tosi paljon kaikkia tv-tasoja hyvällä hinnalla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, ne tosiaan on ihanat ja niin on myös nämä toiset uudetkin *-* hei kiitti vinkistä, täytyypä käydä siellä pyörähtämässä :)

   Poista
 6. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista