31. joulukuuta 2014

THIS POST IS FOR YOU


Hei, juuri siinä siellä, ihanaa alkavaa vuotta ja kiva kun piipahdit tänne ♥

Haluan nyt hieman kiittää juuri sinua tästä kuluneesta vuodesta. Siitä, miten olet ollut aktiivisena mukana, jaksanut lukea kuulumisiani. Lukenut niistä pienistä iloista, joka päiväisestä sisustamisesta, valittamisesta työstressin keskellä, suruista, pettymyksistä ja arjen iloista. Olet oikeasti klikannut itsesi sisään tänne blogiin, siitä olen todella onnellinen :')

Bloggaaminen on oma harrastus, jota tehdään yhtä tunteella kuin mitä muutakin harrastusta. Harrastukset eivät innosta kovin kauaa, jos niissä ei näe itseään kehittyvän tai saa siitä positivistä palautetta. Tämä on sama asia, hieman erimuodossa. Bloggaamisen kehittyminen on se kun vertaa alkuajan kuvia ja nykyaikaa ( :D ), kun lukijapalkkiin tulee lisää lukijoita ja saa keskustella teidän kanssa kommenttipoksin puolella, saada palautetta.

Oli riski alkaa pitää blogia, alkaa jakamaan omaa elämäänsä. Olen katunut sitä hetken, mutta en muista sitä kunnolla tämän koko kokonaisuuden keskellä. Miten tästä voisi enää luopua, kun olen saanut virtuaalisesti elämääni sinut ? Aivan, saatat olla myös yksi niistä, kenet olen saanut myös konkreettisesti elämääni, uudeksi ihanaksi ystäväksi ♥ blogin kautta ? Kyllä.


Saatat olla bloggaaja ? Ihanaa. Meitä on niin moneksi. Jokaisella oma tyyli ja jokaiselle löytyy lukemista juuri omien kiinnostuksen kohteiden mukaan. Nautitaan kirjoittamisesta, valokuvaamisen riemusta ja ihanista lukijoista. Nautitaan toistemme blogeista, vieraillaan ja jutellaan ;) Oletkin bloggaamisen ulkopuolelta tuleva lukija ? Miten sydäntä lämmittävää, että olet kiinnostunut silti kirjoituksistani, vaikka omaa blogia et pidäkkään. Kiitos, kiitos siitä ♥

Huomaathan, että olet tärkeä osa tätä blogia ? Se oli ainakin tarkoitus saada tästä esille. Odotan innolla tulevaa vuotta, mitä kaikkea se tuokaan tullessaan; mitähän me keksitään ? ;)

Nyt haluan toivottaa sulle oikein ihanaa uutta vuotta 2015 ♥ nähdäänhän ensivuonnakin blogin parissa ? ;)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana postaus! Tulin niin hyvälle mielelle kun luin tekstin, ja olen satavarma että onnistut ilahduttamaan muitakin lukijoitasi. Siun tapa kirjoittaa blogia on ainutlaatuinen ja juuri sen takia pidänkin blogistasi niin paljon. :)

  Ihanaa uutta vuotta! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana, et tiedäkkään miten ilahdutit mua tällä sun kommentilla ♥ kiitos kiitos kiitos :') oikein ihanaa uutta vuotta sulle Annukka ♥

   Poista
 2. Ainiin, unohtui sanoa, että nähdään aivan varmasti jatkossakin! ;) :D

  VastaaPoista
 3. Kiitos blogistasi Emilia!:)

  VastaaPoista
 4. Olipa kaunis teksti Emilia <3 Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinnekin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Katri ♥ ihanaa uutta vuotta myös sinne :)

   Poista
 5. Tää postaus on niiin söpö! <3

  VastaaPoista