2. helmikuuta 2015

COSY WEEKEND


Oi että, talvista maanantaita kaikille ♥ monet on voivotellut, että ihanaa kun alkoi jo näyttää siltä että kevät on tulossa ja nyt sit tulikin lunta, mutta kyllä mä ainakin kaipaan vielä kunnon pakkasia ja lumikasoja ja nyt niitä taas pitkästä aikaa on :) vietin viikonlopun vanhempien luona ja olipas ihana tehdä piiitkästä aikaa vähän lumitöitä ja käydä saunomassa ulkosaunassa, syödä kiuasmakkaraa ja nukkua takan lämmittämässä huoneessa !

Lauantaina käytiin ulkoilemassa porukalla ja samalla haettiin leivontarvikkeita kun veli ja hänen tyttöystävä päättivät innostua leipomaan ajankuluksi, aivan taivaallisen hyviä suklaakeksejä. Niitä on luvattu tehdä lisää heti kun mun herkuton päättyy ;) muuten tuo päivä kului telkkarista frasier-maratonin parissa ja pitkästä aikaa myös valokuvaillessa. Innostus kuvaileen päivänvalolla on vaan huipussaan ja mä niin odotan, että olis kesä ja valoisat illat.


Tänään alotetaan ton herkuttoman innoittamana myös liikkuminen vähän aktiivisemmin kuin ennen. Selailin eilen illalla googlen kautta erilaisia 30 päivän haasteita ja niitähän löytyi. Nyt oon valikoinut muutaman mitkä otan käyttöön ja katotaan alkaako niiden ansiosta näkyä minkäänlaisia tuloksia kuukauden lopussa. Illalla myös suunnataan vähän vaunulenkille kummitytön ja tämän äipän kanssa, joten kyllä tää tästä alkaa paremmaksi muuttua tämä elämänmuutos.

Ootteko te muuten halukkaita näkeen postauksia kehityksestä ja jonkinlaisia ennen-jälkeen kuvia ? Osa yleensä haluaa ja osa ei, hyvä siis kysyä.

Näihin tunnelmiin mahtavaa alkanutta viikkoa !

10 kommenttia:

  1. Kehityspostaukset ois tosi jees, ja kuvat :)!!!

    VastaaPoista
  2. joo ennen ja jälkeen kuvat kiinnostais !:) Toi taso on kiva mis on telkkari :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, niitä tulossa siis :) toi kaappi on kyllä tosi ihana, saa aina ihastella sitä kun menee käymään vanhempien luona :)

      Poista
  3. Eikä miten suloisia hauveja!! :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan talvisia kuvia! Itsekin tykkään kyllä siitä että on vielä lunta ja pakkasta, kunhan ei ole liikaa! Sellainen muutaman asteen pakkanen on kiva, mutta en tykkää sellaisesta lähemmäksi -20 asteen pakkasesta. :) Ja tuollaiset ennen ja jälkeen kuvat olisi kivoja, sillä kehitystä on aina kiva seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti :) juu ei ne kaikista kovimmat pakkaset oo täälläkään kovin mieleisiä, kuhan nyt vain olis edes muutama aste niin tuo lumikin pysyisi hyvin maassa :) ennen ja jälkeen kuvia siis tulossa, toi on totta että kehityksen näkee parhaiten kuvien avulla !

      Poista
  5. Täällä liputetaan ennen ja jälkeen -kuvien puolesta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että tosi kiva kuulla, niitä siis tulossa kun ne ovat saaneet nyt kunnolla kannatusta :)

      Poista