12. helmikuuta 2015

KEVÄT FIILIKSIÄ


Oi mikä ihana kevät fiilis mulle onkaan iskenyt, sitä ei varmaan voi hehkuttaa tarpeeksi. Jo pelkästään nuo ihanat kukat on saanut sen kasvaan ihan äärimmäisyyksiin, mutta myös kaikki tuleva tapahtumat pitää sitä yllä. Tänään olisi tarkoitus illalla päästä katsomaan vanhojentansseja, josta joukosta löytyy myös mun veli, perjantaina pääsen viettämään kahden keskistä aikaa ihanan kummityttöni kanssa ja lauantaina päästään ystävänpäivän viettoon ystävien kanssa; eihän tää viikko voi enää paremmin mennä ! Oon saanut siivottua kotona kaappeja lukuunottamatta oikein kunnolla. Mulla on selkesti menossa sellainen vaihe, että kaikki paikat pitää olla todella pelkistettyä eli ei liikaa kynttilä asetelmia tai muuta vastaavaa vaan mitä enemmän "tyhjää" tilaa pöydillä, sen parempi. Onko teillä tälläistä havaittavissa ?

Odotan ystävänpäivää kun saa viettää aikaa kaverien kanssa, pääsee laittautumaan ja lähtemään ulos. Oon niin pitkään ollut tälläisen viikonlopun tarpeessa, että ei oo enää tosikaan. Työpäivät verottaa aika paljon jaksamista, mutta vapaista ilo irti eiks ni. 


Aamuisin unta rakastaville täytyy aina kehitellä jotakin helppoja hiusjuttuja, kuten mulle. Oonkin löytänyt yhden helpoimmista ja nopeimmista nutturoista käyttööni ihan vain omaa päätä käyttämällä, monet huonot hiuspäivät on pelastettu tällä. Ite en tykkää olleenkaan liian laitetusta nutturasta edes juhlissa, joten tälläinen sotkunuttura on paras ratkaisu tähän. Ohjetta tähän on kuvailtu jo vähän, mutta ne ovat kamerassa keskeneräisenä eikä voi vielä jatkaa, kylläpäs on hankalaa nyt kun kamera ei ole toiminnassa.

Maha kurnii ruokaa, joten on lounaan aika. Ihanaa torstaita kaikille, karkkiautoja näyttää ainakin pyörivän kylillä ;)

22 kommenttia:

 1. Tuu meille sisustaaa!! <3 ah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua ihanaa, kiitos ♥ sä voisit tulla kylläkin tänne ;)

   Poista
 2. http://elamaa-enni.blogspot.fi/2015/02/ilahduta-bloggaajaystavaasi.html

  Tässä vielä tällainen <3

  VastaaPoista
 3. Se on kai tämä kevät kun kaikilla tuntuu olevan kodissa käynnissä joku inventaarion tapainen! :) Täällä ilmoittautuu myös yksi pelkistettyyn ihastunut! Upea sisustus sulla <3 Ja blogi, uusi lukija ilmoittautuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo se taitaa olla tuo kevät, joka saa ihmisten päät ihan sekaisin :) Kiitos kovasti ja ihanaa kun päädyit tänne lueskelemaan, tervetuloa vain :)

   Poista
 4. Apua miten ihana sisustus!! Oon oikeesti katellinen:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti ♥ voi eikä, ei tarvitse olla :) katoin sun blogista, että myös sulla on ihan mielettömän ihana tyyli sisustaa :)

   Poista
 5. Voi kuinka ihanan näköinen sisustus (:

  http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

  VastaaPoista
 6. Oioii sun luona on niiin nätin näköstä <3 Ja aivan ihanan pirteitä kukkia! Mun on itekin tehnyt mieli joka kerta kaupassa käydessä ostaa tulppaaneja, mut en oo vielä toistaseks raaskinut :p Kuulostaa kivalta, et pääset viikonloppuna rentoutuun oikeen kunnolla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Katri ♥ joo mulla kans tuo, että useesti pitänyt kaupasta kiikuttaa kotiin tulppaaneja, mutta ei vaan raaski... mikähän siinäkin on :D nyt kyllä aijon heti kun nuo tuosta lakastuvat, on ne vaan niin ihania :)

   Poista
 7. Oi että sulla on ihana sisustus!! <3 Sotkunutturat on kyllä niin pelastus huonoina hiuspäivinä tai kiireessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Minna ♥ nutturat on kyllä todellinen pelastus ja aina yhtä nätin näköinen :)

   Poista
 8. Näyttääpä tuo sun sisustus todella kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiito kovasti Reetta, tulipas kiva mieli tästä kommentista :)

   Poista
 9. Wow, super blog! : ) marta-kaa.blogspot.com

  VastaaPoista
 10. Teiksin sisustus on kyllä vaan niin ihana ja ei se tuu vielä ees kunnolla esiin näissä kuvissa ;)<3
  Peeäs. sorkunutturat on parhaita, oikeesti niin arkeen kun juhlaan! :D
  Hahaa, mulla on muuten just samaisia tulppaaneja kotona! Niistä tulee niin ihana ja raikas fiilis♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos muru, oot sä kyl sellanen päivien piristys että huh ♥ tiekkö kun sun sisustus on ihan taivaallinen ;) nutturat on kyl parhautta ja kukat, tarviiko niistä ees sanoa enempään :)

   Poista
 11. näyttääpä ihanalta toi sisustus!<3 oih! :)

  VastaaPoista