23. helmikuuta 2015

ILAHDUTETAAN BLOGGAAJAKAVERIA

 Vihdoin minäkin otin tämän ystävällisen eleen vastaan ja lähden mukaan haasteeseen. Kiitos ihana Enni tästä ♥


Säännöt:
1. Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa.

2. Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekevää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä !

3. Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria (eli sen keneltä haasteen saitkin), mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Haluan ehdottomasti lähettää pientä piristystä ja ilahdutusta muutamalle bloggaajalle eteenpäin. Jos lähdette mukaan tähän tai jo olette mukana niin laittakaa EmiliaEnni ja Selina mulle sähköpostiin emilia.avalaokiah@gmail.com teidän osoitetiedot niin saan laitettua postia teille ;)

Loppuviikosta on tulossa blogiin myös kaikille teille lukijoille arvontaa, joten pääsen ilahduttamaan myös teitäkin ♥ Ihanaa maanantaita kaikille.

4 kommenttia:

 1. Jeeeee, ihana sinä Emppuuu :]<3 Mää annan sulle osotteeni kun tuut tänään ;)
  Ihanaa päästä juoruileen :>♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih oli ihana nähdä ja juoruilla, Helsingin reissua suunnitellessa ;) kiitos osotteesta, laitan postia tässä lähipäivänä tuleen sulle ♥

   Poista
 2. VOISINÄIHANAIHMINEN!<33 kiitos että piristit miun harmaan surkeaa päivää! :') mukana ollaan ehdottomasti :)siulla taitaa miun osoite ehkä jostain löytyäkin? ;) laittelen uudestaan toki jos ei enää ole tallessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten piristävä kuulla tällästä, ihana jos piristyit tästä yllätyksestä vähintään yhtä paljon kun mä sun kommentista :')♥ juuri katoin sähköpostia että oon tainnut hukata sun osotteen kokonaan sieltä :/ joten saat laittaa sen jälleen kerran uudestaa :D

   Poista