28. marraskuuta 2014

NEW INTERIOR


Ihanaa alkavaa viikonloppua ♥ oon ihan intoa täynnä kirjoitella blogia ja sen varmasti myös huomaa tästä uudesta postaustahdista. Oon tosi tyytyväinen tähän, että päivittelen joka päivä, mutta aina en siihen pysty ja ne ajat suon kyllä itselleni. Nyt kun aihetta ja innostusta löytyy niin annan palaa. Kirjoittamisen lisäksi oon innostunut laittamaan myös kotia ihan kunnolla, sillä tää on tosi keskeneräinen edelleen; mun luonne kun on että tän pitäisi olla valmis nyt heti !

Pikku hiljaa on tullut osteltua pieniä juttuja kotiin, tuomaan kodikkuutta lisää. Näin talven tuoman kylmän ja pimeän keskellä sitä kaipaa jotain pehmeyttä ja lämpöä lisää. Pitkään haaveilin lyhdystä lattialle, jossa saa poltella kynttilöitä ja heti kun tuo sydämen sulattanut lyhty tuli vastaan niin pakkohan se oli kotiin kiikuttaa. Oon kaivanut kaapeista esiin viimeisetkin torkkupeitot ja koristetyynyt, jotta sitä kaivattua pehmeyttä saisi lisää. Tarkkasilmäisimmät huomaavatkin, että täällä on vaihtunut järjestys ihan totaallisesti enkä voisi olla tähän yhtään tyytyväisempi. Haluan esitellä kodin teille kokonaisuudessaan kunhan saan keittiön pöydän maalattua ja eteisen laitettua kuntoon.


Neulepanta arvottiin myös päivällä ja onnekas voittaja on viiviK, voittajaan on otettu yhteyttä ! Kiitos hyvistä joulupostaus vinkeistä arvonnan yhteydessä, niistä oli paljon apua kun suunnittelen ensiviikolla alkavaa joulukalenteria tänne blogin puolelle. Jos teiltä tulee vielä jotakin ideoita, joista voisitte haluta lukea niin vielä ehtii laittaa niitä :) 

Perjantai meneekin aamusta yömyöhään töissä muotinäytöksen vuoksi, mutta siitä huolimatta viikonloppu on jo ovella. Mitä mieltä te olette tästä, että yksi postaus / päivä, onko liikaa vai juuri sopiva ? 

4 kommenttia:

  1. Ooh, ihania sisustusjuttuja <3 So pretty! Tosi kiva, et löysit ton lyhdynkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Catrih, ihana kommentti ♥ juu toi lyhty oli kyllä oikea löytö, nyt haluaisin hamstrata noita lyhtyjä oikein urakalla :D

      Poista
  2. Voi että miten ihana siis toi lyhty!! <3 Mikä mikä muotinäytös, saat kertoo huomenna lisää!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikas ihana, oon niin myyty sille ♥ tottakai mä kerron ;)

      Poista