26. marraskuuta 2014

TOIVEENI TÄNÄ VUONNA


Ihanaa keskivikko iltaa te toivoitte vähän esittelyä mun tämän vuoden joululahja toiveista ja ajattelin toteuttaa sen tähän väliin, sillä noita joululahjoja täytyisi varmaan alkaa ostelemaan pikku hiljaa. Sukulaisille siis tässä vähän vinkkiä kun olette multa kyselleet näistä ;)

Aika hyvin varmasti kuvasta näkee mitä mä tälleen nopeasti aateltuna toivon; sisustus tavaroita, tekstiilejä, kosmetiikkaa ja asusteita. Kaikki valkoiset, harmaat ja vaalean beiget tekstiilit ovat tervetulleita, kynttilöitä ja erilaisia tuikkukippoja ja muita maljakoita, joissa voi polttaa kynttilöitä on myös todella kysyttyjä tässä osotteessa. Mun suurimmat haaveethan on joskus saada nuo kuvassa näkyvät Michael Korssin laukku ja kello, joten aijon toivoa niitä juuri niin kauan, että mulla on varaa ne joskus ostaa itse Erilaiset kosmetiikka tuotteet kuten punainen huulipuna, kynsilakat ja hajuvedet kuuluvat myös toivelistalle.

En mä osaa kertoa näistä tämän enempää, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ! Mitä te toivotte lahjaksi, linkkailkaa omia toivelista postauksianne :)

2 kommenttia:

  1. Apua en oo kerenny avaan sun blogia sataan vuoteen, enkä oo kenenkään muunkaan :-( Niin ihania joululahjoja, samoja löytyy myös mun listalta ;-) Pia nähhää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan, mutta onneks nyt kerkesit tänne saakka :-) hih ihana kuulla, jotenkin arvasin että sun listalta löytyy myös samoja ;-) pus ♥

      Poista