25. marraskuuta 2014

TIISTAINEN NEULONTANURKKA


Pitkästä aikaa on taas aika käynnistää tiistainen neulepanta arvonta, viime kerrasta onkin jo aikaa. Tällä kertaa päätin napata lankahyllystä vaaleanpunaisen lankakerän juurikin tuon sen söpöyden takia ja tykästyin tohon väriin niin, että teen varmasti itelleni samanlaisen. Tykkäätkö sinä ?

Jos haluat mukaan arvontaan, jätä sähköpostilla varustettu kommentti tämän postauksen kommenttipoksiin torstaihin 27.11 klo 12.00 mennessä ja olet mukana

mutta psst... koska vietetään marraskuun viimeistä viikkoa ja joulukin alkaa jo lähestyä niin saat arvonnassa toisen arvan itsellesi, jos laitat kommenttiisi mukaan että minkälaisen/minkälaisia joulupostauksia haluaisit täällä blogissa lukea ?

Vaaleanpunaista päivää kaikille, illalla on luvassa videon muodossa vastauksia teidän jo kesällä laitettuihin kysymyksiin. 


7 kommenttia:

 1. Mukana ollaan ;-) Joululahjatoiveita olis ainakin kiva katsella ja/tai lukea, ja muutenkin jotain joulufiilistelypostauksia esim. leivontaa ja sen semmoista!

  minnamarikaa ät hotmail . fi

  VastaaPoista
 2. Vähän hieno toi panta! :) ja ois kiva lukee sun joulun lemppareista (esim. lempi joululaulu, paras jouluruoka...)

  jenny.k.jokinen@dnainternet.net

  VastaaPoista
 3. Mukana. Joululeivonnaisista.
  senni_nevalainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oooh kiva! :) Ois kiva nähdä joulusisustus-postauksia tai vaikka joulusia reseptejä :)

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. mukana ollaan! Ois ihana jos tekisit postauksen johon listaisit sun lemppari joululauluja :)

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Mukana! Tuo on kyllä niin suloinen panta.. Ja joululahja sekä jouluiset sisustuspostaukset ovat ihania.. <3 Myös my day jouluaatolta on kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 7. Ja sähköposti unohtui! Se on siis essi.anttila@gmail.com :D

  VastaaPoista