4. marraskuuta 2014

HAUSSA LISÄÄ LUETTAVAA

Ensinnäkin ihan ensimmäiseksi ISO KIITOS JOKAISELLE edelliseen postaukseen kommentoineille, ette uskokkaan miten ihana fiilis mulle tuli kun sitä kaivattua vertaistukea löytyi välittömästi, ootte ihan huippuja

Oon jo liian monta iltaa istunut puhelin kädessä toivoen että bloggerin etusivulle tulisi edes joku uusi postaus, jota lukea mutta niitä ei vain tule tarpeeksi useasti, joten tästä huomaa heti että mulla on iso vaje luettavien blogien suhteen. Niimpä päätin tähän väliin ottaa itseä niskasta kiinni ja etsimään lisää luettavaa.


Laita ihmeessä omaan blogiisi linkki alas kommenttipoksiin, jotta pääsen vilkuilemaan, että millaisia blogeja te siellä ruudun toisella puolella oikein kirjoittelettekaan. Olisi myös todella ihanaa jos jaksaisitte rustailla edes lyhyesti, että kuka kirjoittaa blogia ja millaisesta blogista on kyse.

Luettavaa saa linkata milloin vain mutta esittelen muutamat linkitetyt blogit erillisessä postauksessa, jos linkität blogisi sunnuntaihin 9.11 mennessä.

Kiitos kaikille jo tässä vaiheessa, odotan innolla uutta luettavaa ! 

20 kommenttia:

 1. http://lillinelamassa.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 25-vuotias nainen pohjois-Pirkanmaalta. Jos blogi pitäisi kategorioida niin luokittelisin sen lifestyle-blogiksi. Blogissa käsitellään elämääni ja myös niitä pinnallisempia asioita, joihin kuuluvat ostokset, päivän asuja, meikkikokeilut, haaveasuja yms. Tällä hetkellä blogissa myös aina välillä asiaa meidän talosta, koska talon rakentaminen on juuri menossa. Sisustuspostauksetkin tulevat lisääntymään joulun jälkeen, kun joulu-tammikuussa olisi tarkoitus päästä muuttamaan uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. http://catrih.blogspot.fi/

  22-vuotiaan turkulaisen opiskelijatytsyn lifestyle-blogi, jossa aiheina mm. normaali arki, liikunta, sisustus, ruoka, reseptit, luokanopeksi opiskelu, tyttöjen jutut ja unelmat. Blogissani käsittelen myös silloin tällöin syvällisempiäkin aiheita.Tervetuloa tutustumaan! :)

  VastaaPoista
 3. http://petrajanica.blogspot.fi/

  Pian 20-vuotiaan lifestyle-blogi, jossa kirjoitan elämästäni, opiskelusta, kauneusjutuista, sisustuksesta ja ruoan tuoksuista. Mukaan mahtuu myös DIY juttuja ja nyt suuressa osassa on ollut tuleva muuttoni Turkuun! Tervetuloa tutustumaan blogiini! :)

  VastaaPoista
 4. http://loosefitlife.pallontallaajat.net/ budjettimatkailua pilke silmäkulmassa :)

  VastaaPoista
 5. kiialexandra.blogspot.fi

  18-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren elämää kameran linssin läpi kuvattuna. :-)

  VastaaPoista
 6. 16-vuotiaan omilleen muuttaneen ja toisen vuoden media-assari opiskelijatytön lifestyleblogi, joka rakastaa valokuvausta, arjen pieniä iloja muotia, vaatteita, meikkejä ja muita tyttöhömppäjuttuja! Blogista löytyy päivittäisiä kuulumisia, asukuvia, videoita, meikkijuttuja ja uusimpia ostoksia ja suuret valoiset kuvat. Pyrin pitämään blogini positiivisena ja kivana paikkana itelleni ja muille, jonne on aina kiva palata postailemaan! :-)

  http://inkaintiaani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. http://renin-onestepcloser.blogspot.fi

  18-vuotiaan kaksoistutkintoa opiskelevan tytön lifestyle-blogi. Blogiin kirjoittelen kaikkea mieleen juolahtavaa ja suuressa osassa ovat etenkin kuulumiset sekä ruokajutut. :)

  VastaaPoista
 8. http://nenasofias.blogspot.fi/2014/11/linkita-blogisi.html

  18-vuotiaan lähihoitajaopiskelijan kynsiblogi :) Aiheina kaikkea mahdollista kynsiin liittyvää, tosin tänäisessä postauksessa metsästän muiden blogeja, samanmoisessa linkkaa blogisi -postauksessa :D

  VastaaPoista
 9. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 17-vuotias, kameran molemmilla puolilla viihtyvä tyttö. Kuulumisten lisäksi postauksisista löytyy myös kosmetiikkaa, vaatteita, liikuntaa, ruoanlaittoa ja mitä milloinkin. ♥

  VastaaPoista
 10. http://messyhairandsparklyeyes.blogspot.fi/

  17- vuotiaan lukiolaisen lifestyle blogi ( : kirjoittelen omasta elämästäni ja kuulumisista. Tietysti kans mielipiteistäni (:

  VastaaPoista
 11. www.sugarethoney.blogspot.fi

  21-vuotiaan kauppakorkeakoulussa opisiskelevan tytön (naisen?) muotiblogi, joka keskittyy mun päivän asuihin, tyyliin ja muotiin. Niiden lomassa tarninoita ja jornioita mun omasta arjesta, vähän mistä miloinkin. Tämmöinen elämänmakuinen blogi, jossa elämää ei oteta niin vakavasti. Postaan yleensä joka päivä, tietenkin poikkeuksia on välillä.

  VastaaPoista
 12. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  17-vuotias lukiolaistyttö kirjoittelee kaikesta maan ja taivaan välillä. Aiheet vaihtelevat opiskelusta mielipiteisiin ja leffoista asukuviin. Olen viime aikoina innostunut myös valokuvauksesta mikä näkyy tietysti myös blogissani... Tervetuloa kurkkaamaan :)

  VastaaPoista
 13. elamanikuvina.blogspot.fi
  Kaikkea maan ja taivaan väliltä :)

  VastaaPoista
 14. From London

  Parikymppinen opiskelija ja malli Lontoosta. Blogista löytyy villiä opiskelijaelämää, kulttuurien yhteentörmäystä sekä yleistä fiilistelyä ja sekoilua Euroopan suurimmasta metropolista. :)

  VastaaPoista
 15. heidijjohanna.blogspot.fi

  17 -vuotiaan opiskelijan lifestyle tyylinen blogi! :)

  VastaaPoista
 16. http://annebloggailee.blogspot.fi/

  14-vuotias tyttö kirjoittaa lifestyle blogia niin suomeksi kuin englanniksikin. Kuulumisia, valokuvausta, matkoja...

  VastaaPoista
 17. http://www.tiia-valokuvaa.blogspot.com

  Tiia | 17 | Oulu/Kuusamo | Valokuvaus

  VastaaPoista
 18. http://livinginjkl.blogspot.fi/

  22-vuotiaan jyväskyläläisnaisen lifestyle-blogi. Sisältää vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä. :)

  VastaaPoista
 19. http://wilmaheidi.blogspot.fi

  pian 18 vuotiaan lukiossa opiskelevan tytön lifestyle-blogi, jossa on tekstejä laidasta laitaan. Kirjoitan rehellisesti omana itsenäni mielipiteitäni ja pohdintoja.

  VastaaPoista
 20. http://zeirann.blogspot.fi

  16 vuotiaan lukiota käyvän iloisen ja positiivisen tytön blogi. Pyrin kirjoittelemaan postauksia muutaman kerran viikossa ja silloin tällöin sinne eksyy videoitakin joukkoon. Blogin on tarkoitus olla lifestyle-blogi kunnon tyttöhömpällä varustettuna! Tarkoituksena on pitää blogi sellaisena, että sinne eksyessä voi heittää omat ajatukset vähäksi aikaa sivuun ja saada paljon energiaa ja iloa postausksista irti!

  VastaaPoista