24. marraskuuta 2014

MAANANTAIN POSITIIVISET


Vaikka viikko meinasi alkaa huonosti aamuisen työmatkan vuoksi tuli tästä päivästä yksi parhaista pitkään aikaan. Oon ihan älyttömän ilonen ja onnellinen ollut tänään eikä sille taida olla kovin erikoista syytä; kaikki vain luistaa pitkästä aikaa eteenpäin tosi ihanasti eikä mulla ole mitään isoja murheita tai stressin aiheita. Tänään olen...

... saanut pitkästä aikaa nauttia aamupalan rauhassa ilman kiirettä, miten voikaan tehdä rauhallinen hetki kera kuuman kahvin todella terää ?

... saanut olla ylpeä itsestäni, että autoin aamulla tätä vanhaa miestä kun hänen terveytensä oli kyseessä.

... ostanut valkoisen toppatakin vain koska mä halusin sellaisen ja päätin, että nyt teen jotain sellaista mitä juuri nyt haluan, enkä kadu !!

... saanut kuulla, että mun työt helpottavat ja alan saamaan enemmän vapaapäiviä


... saanut palata viikonlopun ja työpäivän jäljiltä siistiin kotiin

... tehnyt kunnon iltapalan ja samalla katsellut leffoja netistä.

... saanut kunnon inspiraation blogiin ja innostus valokuvaamista kohtaan on ihan huipussaan !

... ollut vain todella onnellinen teki siis todella terää olla viikonloppu vanhempien luona.

Kyllä ne kaikki asiat vain kuitenkin lähtee järjestymään kun antaa itselleen aikaa ja saa puhua niistä ystäville ja kirjoittaa teille tänne. Ihana maanantai.

2 kommenttia:

  1. Ihana<3 mie en ymmärrä kun miun puhelimen kautta tuo bloggeri ei näytä siun postauksia, niin tuun aina ihan jälkijunassa tarkastelemaan siun juttuja! :D laitoin nyt ihan puhelimen suosikkeihin niin jospa pysyisin paremmin ajan tasalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitos ♥ mulla tekee myös puhelin aina välillä tuota samaa että ei päivitä kaikkia uusimpia postauksia ja sitten sitä vain jossain kohtaa havahtuu että miksiköhän toi ei oo postaillut ja kun aukasee sen blogin niin oho :D hah voi ihana :)

      Poista