3. maaliskuuta 2015

LOMALAISEN KUULUMISIA


... no mikäs muukaan kuin flunssa, olisihan se pitänyt tietysti arvata kun ensin monta kuukautta stressaa töissä ja vapaa-ajalla kaikesta ja sitten kun tulee se ansaittu rauhoittuminen niin koko kroppa menee heti ihan sekaisin. Tämänkin kuumeisen olon oon kyllä ottanut ihan luvan kanssa makoiluna sohvalla tekemättä mitään, juoda kuppi jos toinenkin kuumaa finreksiiniä ja lueskellen lehtiä. Oon mä kyllä nauttinut tästä lomasta ihan kunnolla, siitä kun ei tarvitse tehdä yhtään mitään. Hyvin ällistynyt olin kyllä tänään aamulla kun tajusin, että en oo sopinut yhtään mitään menoja koko lomalle. Tää on nimittäin erittäin harvinaista munlaiselle ihmiselle, joka ei osaa olla sekunttiakaan paikallaan.

Päivät on myös kerennyt miettiä kaikenlaista nykyhetkestä aina tulevaisuuteen. Koulu ja työjutut pyörivät päässä todenteolla nyt kun viimeisetkin hakuajat kouluihin ovat käsillä, osittain mun pää on ihan sekaisin näistä ja osittain oon jo päätökseni tehnyt. Kun tän sekasotkun keskeltä ryömin ylös niin kerron päätöksistäni myös teille, olette niitä myös tänne toivonutkin luettavaksi. 

Nyt jatkan viltin alla oleilua ja hörppään yhden kupin vielä kuumaa juotavaa, huomenna onkin viimeinen päivä lomaa ennen arjen alkamista, hui !


10 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista muruinen!♡ viltti, villasukat ja kuumaa juomista vain niin kyllä se siitä helpottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toinen muru siellä ♥ tuo kombo on käytössä täällä jo ja heti olo paljon parempi, kyllä mä tän tästä selätän :)

   Poista
 2. Munkin loma menee ainakin tällä hetkellä flunssassa! :( kerkesin onneks vähä laskee mäkee ja kelkkailla mökillä mut nyt oon muurautunu sohvan pohjalle... Yyh, sellanen loma!

  Paranemisia sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, ei kuulosta kivalle :( paaaljon paranemisia myös sinne, me selätetään nää taudit ♥♥ pus !

   Poista
 3. Voi ei, toi on kyllä niin perus että lomalla sairastaa ;( Paranemisia sinne ♥ Itsekin juuri sain flunssan selätettyä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, lomat taitaa yleensä olla niitä parhaimpia aikoja sairastaa :/ kiitos kovasti ♥ hyvä että oot saanut jo pois, ei tää kivaa kyllä oo !

   Poista
 4. Tuo on kyllä ikävää kun joutuu sairastamaan lomalla. :( Muutenkin tuntuu, että nyt tuota flunssaa on ollut aikalailla liikkeellä, kun meillä on ollut jatkuvasti joku töistä sairaslomalla nyt viime aikoina. Mutta paranemisia sinne! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, flunssaa taitaa olla liikkeellä nyt ja oikein kunnolla, taitaa olla aika moni kipeenä :( kiitos paljon ♥

   Poista
 5. Itsekkin vietin hiihtoloman flunssan kourissa, eikä ollut yhtää mukavaa kyllä. Liian tunnollinen työntekijä näköjään...Paranemisia sinnekkin<3

  VastaaPoista
 6. Inhottavaa olla lomaillessa kipeänä://

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista