29. maaliskuuta 2015

LIFE IS WONDERFUL


Sunnuntaiset heipat ♥ ompas tää nyt kovin hankalaa avata läppäri, siirtää kuvat koneelle ja tulla kirjotteleen teille. On tehnyt kyllä ihan hyvää nyt pari viikkoa ottaa kunnolla aikaa ajatuksille ja kirjoitella kun siltä tuntuu. Nyt voin vihdoin iloksi todeta, että asioilla on tosiaan tapana järjestyä ja oon kyllä totaallisesti intoa täynnä. Kirjoittelin teille mun koulujutuista tuossa viikko takaperin ja sain myös kivasti kommenttia siitä, että hyvä miettiä asioita rauhassa...

... noh taisin sitten tosiaan miettiä pari päivää lisää ja lopulta lähtivät paperit kouluun eteenpäin, hyvä minä ! Kuukauden mittainen pääsykokeisiin lukeminen on nyt alkanut ja voin sanoa, että oon kyllä niin intoa täynnä. Raskasta tulee varmasti olemaan seuraava kuukausi kun yhdistän kaikkeen tähän muuhun nyt myös tuon lukemisen ja koululle erilaisten paperien toimittamisen ja varsinkin kun luettava asia on mulle aika hepreaa vielä, mutta kyllä tällä motivaatiolla se jaksetaan :) Hain nyt kouluun vähän sillä perjaatteella, että panostan kaiken sen minkä pystyn ja jaksan, jos en pääse sisään tänä vuonna niin kokeillaan ensi vuonna. Mä oon vielä niin nuori, että aikaa hakea kouluihin on vielä vuosia, joten en ota mitään paineita nyt tästä vaan katotaan miten käy. Mulla on kuitenkin aina se työ siellä "varasijalla", joten ihan huonosti ei mene vaikka koulunpenkille en vielä pääsisikään.


Tää päätös hakea kouluun virkisti kyllä mieltä nyt niin kunnolla, en oo tehnyt moniin vuosiin mitään tälleen kovin ekstemporee, joten voitte kuvitella mikä energian lataus tää olikaan ;) Tän päiväinen vapaapäivä on mennyt kyllä kunnolla nukkuessa, pestessä pyykkiä ja siivotessa, illalla tulee telkkarista niin monta hyvää ohjelmaa ja leffaa, jotka on pakko nähdä että ei sillon voi kun istua sohvan nurkassa, haha. Kotiin on myös saatu muutama juttu lisää vanhempien luota, piristävää saada lisää kodikkuutta uusilla tavaroilla. Voisin nyt alkuviikon vapaapäivillä vihdoin siirtää teille kuvat kodista ja tehdä sen jo luvatun asuntopostauksen.

Tän postauksen kuvatkin on napattu nyt parilta päivältä, täytyy niihinkin panostaa vähän enemmän...

Eiköhän tällä energialla aleta päivittään blogiakin pikkusen enemmän. Nyt jatkaan rentoa sunnuntaita, nauttikaa tekin ♥

16 kommenttia:

 1. ihana lukea taas kuulumisiasi ja ihan huippujuttu tuo kouluun hakeminen! <3 pidetään peukut pystyssä että pääsisit heti sisään :)) kyllä niillä asioilla on tapana järjestyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla että kuulumisia on ooteltu, piristää aina niin mieltä tälläiset sanat :') kaikki kyllä kääntyy aina parhainpäin, nyt vaan pää pystyyn ja motivoituneena eteenpäin ;)

   Poista
 2. Jes mahtavaa, että hait kouluun! :) Siinä ei häviä mitään, kun sulla on työpaikka ja kaikki :) Ei muuta kun mahdottomasti tsemppiä lukemiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin uskalsin enkä tosiaan häviä yhtään mitään :) kiitos hurjasti, tsemppejä kyllä tarvitaan ♥

   Poista
 3. Voi vitsit, isot tsempit urakkaan! :-)

  VastaaPoista
 4. Oli kiva päästä lukemaan taas kuulumisiasi ja hienoa, että hait kouluun! Itsekin olen vähän miettinyt sitä jos lähtisin vielä opiskelemaan, mutta se on edelleen harkinnan alla... sitä jää vain niin helposti tekemään sitä tuttua ja turvallista, eli tässä tapauksessa töitä sen sijaan että lähtisi tekemään jtn extemporee. Tämä kirjoituksesi kieltämättä pisti nyt vähän minutkin miettimään asioita... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mieltä piristävää kuulla, että mun kuulumisia odotellaan, ihanaa ♥ mä pohdin täysin samoja asioita pitkään, onneksi uskalsin :) nyt vaan tietysti jännittämään että pääseekö kouluun vielä sisään. Ompas kiva kuulla, että tää teksti laitto ajatuksia uudestaan mietittäväksi, ehdottomasti kannustan myös sua hakemaan kouluun, et tuu varmasti katumaan ;) ja kun kerran pääsee siitä "tutusta ja turvallisesta" yli niin jatko on vaan helpompaa, näin ainakin täällä suunnalla :)

   Poista
 5. Oiii iso tsemppi täältä :)<3 kyllä niillä asioilla on aina tapana järjestyä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiiitos Emilia ♥♥ asioilla on tosiaan tapana järjestyä :-*

   Poista
 6. Eksyin tänne blogiisi ja heti jäin lukijaksi :) tosi kiva blogi ja ihania ja valoisia kuvia. Mulla on sama tilanne, jännätään pääseekö syksyllä opiskelemaan :O
  kohtiparempaahuomenta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että ihana kuulla, tervetuloa seurailemaan ♥ voi vitsit, jännitetään siis yhdessä opiskelupaikkoja, tsemppiä sinne myös kovasti :)

   Poista
 7. Tsemppiä hakuprosessiin! :-) Mun mielestä koulussa on kyllä mukava olla, saa uusia kavereita jne. Tää sun blogi on aivan ihana ja rakastuin ensisilmäyksellä - upeat värit ja positiivinen asenne ! :-)

  Ihanaa alkavaa viikkoa! <3
  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Emilia ♥ koulu on kyllä ihana paikka, tietynlainen rytmi, kaikki kaverit ja muuta vastaavaa :) voi miten ihana saada tälläinen kommentti, kyllä piristy tää tiistai kummasti ♥ Oikein ihanaa loppu viikkoa myös sinne :)

   Poista
 8. Ihanaa muru että sä rohkaistuit hakeen kouluun<3 Se on niin oikee paikka sulle:) Nyt vaan tsemppi päälle sen lukemisen kanssa!! 8) Kiitäs kun kävit piristään mua tänään, halaus tuli tarpeeseen :)♥
  Voin muuten kertoo, että taitaa tää sun ekstemporee ideoiden lista tässä vähän jatkua :'DD<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, joku vähän puhunut mulle järkeä... vink vink ;) kunnon tsemppi onneks on päällä lukea, kyllä tää tästä :) voi että oli ihana nähä ja kuulla kaikki, mulle saat aina kertoo kaiken, minä kuuntelen ♥♥ haha no me rämäpäät tullaan vielä tekeen meidän muutamat ekstempore jutut tässä lähiaikoina, että ei ne tosiaan tähän jäänyt ;D

   Poista