29. lokakuuta 2014

NO SE THE AAMU


Useissa blogeissa oon törmännyt viime aikoina juurikin niihin sanoihin, että jo illalla tehdyt pienet asiat vaikuttavat aina aamuun kuten esim. kun menee ajoissa nukkumaan, on aamulla paljon virkeämpi tai kun ei mene vihaisena nukkumaan on aamulla paljon iloisempi. Voin ainakin nyt viimein todeta itselleni tuon unen vaikuttavan todella paljon aamun vireustasoon. Mä olen aina ollut sellainen yökukkuja, joka mielummin valvoo aamu kolmeen kuin menisi ajoissa nukkumaan ja heräisi aamulla ajoissa kunnes...

tuleekin näitä aamuja kun on mennyt illalla ennen puolta yötä nukkumaan ja heräät aamulla ilman herätyskelloa jo ennen kahdeksaa. Ja mikä ihana fiilis se onkaan ! Mulle tulee sellainen fiilis kuin olisin jotenkin erityinen silloin, kun kello on vasta niin vähän ja olen jo hereillä ja ihan kuin kellonajat täytyisi ikuistaa kameraan todistaakseni sitä ihmettä vaikka toisille nämä aamut ovat täysin normaaleja :D


No niimpä, nämä ovat niitä the aamuja. Mä nautin näistä ihan hirveesti sillä päivään tulee niin monta ylimääräistä tuntia lisää. Tähänkin hetkeen mennessä oon kerennyt tekemään kaikki ne sellaiset asiat mitä yleensä aamuisin teen ja voin hyvällä omallatunnolla alkaa tekemään lähtöä kaupunkiin kun normaalisti vasta heräisin. Ja uskokaa tai älkää, nämä kaikki kuvat on napattu tänä aamuna vähän yli kahdeksan aamulla ! 

Se the aamu sisälsi ihanan aamupalan, kynttilöitä, netistä vain elämää ja viltin alla villasukat jalassa nyhjöttämistä keskiviikko aamua ei voi paremmin aloittaa.

Ootteko te aamuvirkkuja vai nukutteko te pidempään ? Millaisia teidän aamut yleensä on ?

4 kommenttia:

 1. Mä meen yöllä kolmen neljän aikaan nukkumaan ja herään kolmelta päivällä. Ei mitenkään kivaa, mutta unirytmi vain on sellainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla taitaa olla aika pitkälle tuo sama rytmi ainakin nukkumaan menon suhteen :-/ yritän kyllä silti herätä aina ennen puoltapäivää mutta ehkä me korjataan tämä rytmi vielä joskus :-)

   Poista
 2. Tällaiset aamut vaan on niitä parhaita<3 Sun koti näyttää niin ihanalle, enkä malta odottaa että pääsen jo tupatarkastukselle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on ja nyt kun aamuisin joutuu vielä pimeässä raahautumaan kohti työpaikkaa niin alkaa oleen ikävä näitä rentoja aamuja :-( hehe saat tulla tupatarkastukselle koska vain, täytyy olla yhteyksissä ;-)

   Poista