19. lokakuuta 2014

NEW HOME

Muutto ohi. Tavarat on nyt uudessa asunnossa  ja vieläpä kaikki paikallaan. Ei mulla oikeesti riitä sanat kuvaamaan tätä fiilistä, rakastan tätä pientä asuntoa ihan älyttömän paljon tuutte aivan varmasti saamaan iiiison kasan kuvia täältä asunnosta tulevan viikon aikana ( ja varmasti myös aina... ), mutta kamera kun on mun vanhempien niin täytyy aina vähän joustaa kun nekin tarvitsee sitä.


Oon nyt muutaman illan ollut yksin kotona, mutta mikä onkaan parempaa kun kattella netistä sarjoja ja laittaa hyvää iltapalaa ? Parhautta on saada valaistus kynttilöillä, lämmintä kaakaota, lempi sarja pyörimään ja jutustella puhelimessa tuon yhden kanssa. Voi kun voisin jo kertoa tästä enemmän, mutta niin kuin sanottu; hitaasti mutta varmasti.

Saatte nyt näytille vain puhelinkuvia, mä sitten inhoan näitä tämän laadun vuoksi ! Mutta kaikki tää mitä mulla nyt on niin uskomattoman upeeta, että ei huonolaatuiset kuvatkaan pilaa tätä :-)

Ihanaa viikonlopun jatkoa teille

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan kodikkaalta siellä näyttää! Onnea uuteen kotiin!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kovasti Annukka, kyllä täällä omasta mielestäkin alkaa kodikkaalta näyttää :)♥

   Poista
 2. Tulee itekin niin hyvälle tuulelle kun lukee sun postauksia ja kuinka onnellinen selkeesti oot, teksti huokuu sitä ;) :3! Onnea uudesta kodista :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua miten sanattomaks mä menin sun kommentista, kiiiitos tuhannesti ♥ hymyilyttää vain vielä enemmän kun tiedän tän onnellisuuden huokuavan musta, kiitos tosi paljon :-)

   Poista