30. joulukuuta 2014

MY YEAR 2014 / PART 2


Toukokuu... vietettiin vappua hyvässä seurassa ja tunnelmissa
... alettiin fiilistellä lähestyviä valmistujaisia, laskurit oli jo päällä :D
... kirjoittelin treeni juttuja ja joitakin vinkkejä miten saa ylläpidettyä innostusta liikuntaan. Sitäkin voisi vähän päivitellä jossakin välissä.
... alotin kuvahaasteen, joka stoppas jo päivään kuusi
... tein viikonloppusin töitä ja vietin vapaapäiviä paljon vähäisen koulun vuoksi.


Kesäkuu... ne kauan odotetut valmistujaiset ♥ mun tuli kyyneleet silmiin noita kuvia äsken katsellessa, oi että tuo päivä oli täydellinen ! Meidän parhain luokka ikinä oli viimestä kertaa yhdessä :')
... alotin kesätyöt ja olin melkein kokonaan töissä
... postasin blogiin vain neljä (4) kertaa kesäkuun aikana :o
... nautittiin juhannuksen vietosta perheen kanssa veneilemässä ja ruuan merkeissä. Näytin teille myös ihan älyttömän kestävät ja helpot kiharat ja nyt vasta havahduin, että en ole tehnyt niiden teosta vieläkään postausta... tämä siis tulossa heti ensivuoden puolella.
... vetta satoi aika tiuhaan tahtiin ja näköjään tuli vietettyä monia iltoja sisätiloissa.


Heinäkuu... mietin postauksen muodossa, että mitä haluisin tehdä kesällä 2014, piti tehdä postausta myös tästä, että miten näille jutuille sitten kävikään, mutta voihan sen tehdä edelleen. Siinä siis yksi lisäpostaus tulevalle vuodelle...
... fiilisteltiin kesän tuomaa lämpöä ja aurinkoa.
... olin aika paljon töissä ( taas... )
... pidettiin ihanat markkinat.
... ostin vihdoin ihan oman läppärin, jotta saisin bloggailla myös muuton ohella ;)


Elokuu... päätin vihdoin alkaa kirjoittaa blogia rehellisesti peittelemättä niitä huonoja asioita, kuten juuri muutama päivä sitten kirjoitettu postaus antaakin ymmärtää, ei peitellä elämän tuomia surujakaan.
... lähdin reissuun kertoen teille, että mulla on muutto edessä.
... vietettiin isäpuolen synttäreitä ja samalla kesänpäätös juhlia yhdessä isolla porukalla tuttuja
... pohdiskelin itsenäistymistä ja muutto jännitti
... kesätyöt päättyivät joka tarkoitti alkavaa työttömyyttä. 

Ihanat kesäkuukaudet täynnä ihania muistoja, vaikka olihan mun kesä lähes työpainotteinen.  Huomaa kyllä, että ei ole paljoa kerennyt kuvailla kesäisiä maisemia, mutta jos nyt ihan tarkkoja ollaan niin viime kesänä satoi aika paljon ja yleensä ne vapaapäivät olivat niitä sadepäiviä :D vuoden 2014 kesä kannattaa nyt pitää mielessä, sillä ensi kesästä osaa sitten varmasti nauttia vähän enemmän.

Oli se kesä kyllä ihanaa aikaa, tirautan edelleen kyyneliä valmistujaisia miettiessä :') en tiedä johtuuko tää siitä silloisesta onnesta vai tästä tän hetkisestä tilanteesta, mutta kyyneleet on kyllä nyt herkässä ja saan itkun aikaan ihan pienestäkin asiasta. Päivät käy vähiin, enää huominen ja tämä vuosi on taputeltu loppuun, hui !

2 kommenttia: