26. joulukuuta 2014

TAPANINPÄIVÄN KUULUMISET


Joulusta aletaan palautua ja tänään tekee kyllä totaallisesti mieli syödä jo jotain ihan muuta kuin jouluruokaa :D tulin takaisin kotiin viettämään viimeistä vapaapäivää eilen illalla. Heräsin vasta pari tuntia sitten, koska mikreeni ajoi mut sängynpohjalle koko aamuksi... huh tuota päänsärkyä ! Nyt kun on saanut itsensä laitettua ja kuntoon niin tekisi niin kovasti mieli siivota ja tehdä kaikkea muutakin, mutta ajattelin kyllä ottaa tämän päivän vielä ihan rauhassa ja nauttia !

Ulkona näyttää olevan niin kiva ilma vieläkin ( vaikka pimeys alkaa painaa... ), että kyllä tämä neiti ainakin lähtee nauttimaan ulkoilmasta; jos ei muuta niin tuolla on niin kaunista että jo pelkästään sen takia ;D vihdoin on lunta ja saa mun puolesta pysyäkkin siellä ja pitkään ! Äiti myös lahjoitti mulle mukaan pienen huonekuusen, joka tuo kivasti pientä talven tuntua myös tänne sisälle ja onhan tuo nyt suloinen.


Maha kurnii jo siihen malliin, että aika tehdä ruokaa ja lähteä ulos. Huomenna onkin se paluu arkeen, sillä tämän neiti suuntaa töitä kohden joten ihanaa viikonlopun alkua kaikille ja nauttikaa

ppst. muistakaa käydä osallistumassa yllätyslahjan arvontaan täällä, jos ette vielä ole. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti