18. joulukuuta 2014

JOULUKALENTERI - LUUKKU 18


Joku ihana arvontoja voittava keiju on usko eevertti luttisen sanoja lainatakseni lasetettu mun päälle ! Tää oli jo toinen arvonta voitto parin päivän sisään ja voi miten tälläiset lämmittää mieltä varsinkin näin joulun alla. Koska joulu kuuluu olla hyvän mielen aikaa, niin tälläiset ovat kyllä juurikin sitä.

Tänään kipaisin keskustassa nopeasti katsomassa joulun myyntejä (eihän sieltä ihmismäärästä löydä enää edes itseään...) ja hain samalla postista mun yllätyspaketin. Ihan oikeasti olin kuin pikku lapset jouluna, kun avasin tuota pakettia ja voi miten mä olin oikeasti ihan hämilläni tästä kaikesta; miten ihanasti Katri oli panostanut tähän arvontalahjaan, olin myyty

Niin kuin huomata saattaa löytyi tuolta yllätyspaketista uutuus baby lips - huulivoide, kaksi aivan ihastuttavaa kynsilakkaa, joista laitan toista kyllä juuri ratkenneeseen "millaiset kynnet jouluksi"- ongelmaan... pääsen myös testaamaan ensimmäistä kertaa elämässäni näitä paljon kehuttuja ponnareita, joita löytyi myös.


Paketista ensimmäisenä kuitenkin paljastui nuo mustat pussit, jotka sisältävät erilaisia juttuja hiuksille ja kasvoille. Yksi pusseista sisältää silmälaput tummille silmänalusille ja kyllä; tää tulee tarpeeseen, en pysty enää peittämään väsynyttä naamaa pelkällä meikillä, joten nyt tarvitaan jo kovat keinot käyttöön :D tämä menee testiin heti tänään vielä viimeisen vapaaillan kunniaksi ! Toinen pussi pitää sisällään puhdistusliuskan suunniteltuna nenän alueen iholle poistaen mm. mustapäitä, taivaallinen ! Kolmannesta löytyy volyymiä ja pehmeyttä antava hiushoito, joka pääsee käyttöön seuraavalla hiustenpesu kerralla :) Neljännestä löytyy vielä ihoa kosteuttava kasvonaamio.

Tämä tyttö on kyllä yhtä hymyä, kiitos sulle katri aivan mielettömän paljon, oot kyllä uskomattoman hyväsydäminen kun haluat ilahduttaa lukijoitasi näin ihanilla jutuilla, kiitos ! Minä ainakin sain myös viimeisiin joululahjoihin näistä hieman lisävinkkiä, mitenkäs käy teillä ? Ihanaa torstai iltaa kaikille.

2 kommenttia:

  1. Oi Emilia! Oikeesti niin ihana kuulla, et lahja oli mieluisa ja paketin sisältö tuli tarpeeseen <3:) Ja kiva et sait nyt kokeiluun uusiakin tuttavuuksia :))

    VastaaPoista