13. tammikuuta 2016

TAMMIKUUN FIILIKSIÄ


Ihanaa keskiviikkoa kaikille ♥ oon niin innokkaasti tässä pari päivää lukenut teidän linkitettyjä blogeja, että en oo muistanut tulla ollenkaan tekemään teille postausta, haha ! Täällä on oltu aika kipeenä myös viime aikoina, joten blogille ei ole ollut mahdollisuuksia mutta nyt voi palata takaisin. Julkaisen ensimmäiset linkitetyt blogit heti huomenna, jos olette uutta lukemista vailla niin kannattaa olla huomenna täällä. Teen tällä hetkellä 3 tai 4 erillistä, jotta niistä ei tule liian pitkiä ja jokainen blogi pääsee varmasti kunnolla esille.

Halusin pitkästä aikaa tulla kirjoittelemaan ihan vain näitä tän hetken ilon aiheita, niitä arkisia sellaisia. Onhan tässä aina vaikka minkälaista sairastelua ja pahoja päiviä, mutta positiivinen mieli ja virkee asenne auttaa ainakin mua jaksamaan hyvin nekin päivät ja viemään eteenpäin, vaikeuksista huolimatta.


Oon saanut uusia työmahdollisuuksia ja pääsen tekemään ihan uudenlaista työkuviota, odotan innolla mitä tämä tuo tullessaan. Koko työkuvioni tämän kevään aikana tulee muuttumaan kokonaan, joten mielenkiintoista aikaa eletään sillä osa-alueella.

Oon tehnyt pieniä ale shoppailuja netissä ja nyt odotan niitä saapuvaksi kotiin saakka. Jotain sisustus juttujakin on tullut hankittua, joten ostos- sekä sisustuspostausta voisi olla tiedossa ?

Ollaan vietetty äidin kanssa muutama ilta tehden jalkakylpyjä ja uunissa leipiä. Ihanaa rentoutumista kaiken kiireen keskellä ja ihanaa aikaa äidin kanssa !

♥ Oon viettänyt paljon aikaa perheen ja läheisten kanssa, parasta ♥


Oon inspiroitunut erilaisista smoothieista, miten parasta aamupalaa ne voikaan olla ja raikasta välipalaa töissä !

Nauttinut tästä lumentulosta, ulkona on ollut kiva mennä vaikka melkein -30 astetta on ollut mittarissa joinakin päivinä, mutta kunnon kerrospukeutuminen auttaa ;) asukriisit saa kumottua helposti kun vetää päällensä toppavaatteet, haha.

 Ollaan nautittu takkatulen äärellä aamukahvit ja fiilistelty tätä talvea ja kaikkia näitä hienoja juttuja, joita viime aikoina on elämään ilmaantunut.. ja niitä jotka tapahtuvat vielä tänä vuonna :)

8 kommenttia:

 1. Ootan kyllä innolla noita sun blogiesittelyjä, josko sieltä löytyisi jotain luettavaa !! :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten mahtavaa kuulla, ensimmäiset blogit julkaisen heti huomenna, toivotaan että sieltä löytyisi jo uutta lukemista :)

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa sun arki ja ilon aiheet <3 Tosi hianoa, jos pääset tekemään jotain uutta työkuviota! Tollanen piristää tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Katri ♥ kyllä uudet työkuviot vaan niin piristää ja saa ihan uudenlaista virtaa :)

   Poista
 3. Ihania ilon aiheita ❤ Kyllä noi pakkasilmat on ikkunasta katseltuna ihanaa, mutta ulos mennessä tuleekin mieleen että peiton alla olisi mukavampi olla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna ♥ no joo kieltämättä sitä mielellään olis siellä peiton alla kuin jäädyttämässä naamaa ulkona, haha :D onneks ne pahimmat pakkaset on nyt mennyt !

   Poista
 4. Ihania ilonaiheita <3 uudet työkuviot kuulostaa huippukivalta, itsekin toivoisin jo jotain vaihtelua omaan tilanteeseeni.. Ostospostaus olisi myös kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuuli ♥ uudet työkuviot kyllä piristää kivasti, toivottavasti sä saisit myös pian jotain uutta :) ostospostausta tulossa ihan varmasti pitkästä aikaa !

   Poista