28. tammikuuta 2016

BLOGIEN ESITTELY / TOINEN OSA

Torstaiset heipat ♥ tän viikon viimeinen vapaapäivä, joten nyt rentoa oleilua. Nyt vihdoin julkaisen teille tän esittelypostauksen numero kaksi, jotta pääsette taas löytämään jotain uutta lukemista itsellenne. Oon saanut paljon hyvää palautetta siitä, miten hyvä idea on esitellä nämä kaikki linkitetyt blogit ja oon kyllä hymy huulilla lukenut jokaista sanaa :') jokainen blogi on mainitsemisen arvoinen !

Nyt kuitenkin blogien pariin, löytyikö näistä jotain omalle lukulistalle ?

Anette Marie

Täältä 20 vuotta täyttäneen Aneten lifestyle blogista löytyy erittäin tyylikäs blogin ulkoasu ja laadukkaat valokuvat. Blogista saa lukea ihania reseptejä, ostospostauksia, mun suosikeiksi nousseita snapchat postauksia kuulumisien kera, treenaamisesta ja siitä tavallisesta arjesta. Tykkään kovasti blogin monipuolisista postauksista ja kirjoitustyylistä, joka pistää lukemaan blogia vain eteenpäin ♥ blogissa on myös linkitä blogi, joka löytyy täältä, nopeasti vielä sinne mukaan !


Ihanan Tamperelaisen Minnan blogi oikein huokuu ihania ruokakuvia, upeita asuja, reseptejä vegaanisiin ruokavaihtoehtoihin, postauksia meikeistä ja ostoksista sekä koko blogi varustettuna laadukkailla kuvilla ♥ Oon saanut monta uutta ruokavaihtoehtoa ja löytänyt monta uutta reseptiä, joita olen päässyt hyödyntämään :) raikas tuulahdus positiivisuutta tulee kyllä tuolta blogista, Minna oli myös 7 päivän mehupaastolla, josta pääsee lukemaan täältä, huippuja mehuohjeita !


Sinin blogista löytyy lukemista kosmetiikasta, ostoksista, pohdinnoista, sisustuksesta, leffa suosituksista ja siitä ihan tavallisesta arjesta. Sinillä on ihanan postiviinen kirjoitustyyli ja blogi huokuaa iloista mieltä :) Oon löytänyt monta uutta testattavaa tuotetta blogin kautta ja varmasti löytyy jatkossakin lisää. Tykkään lukea iloisia ja aitoja blogeja ja tässä on todellakin yksi sellainen löytynyt ♥


Hennalta löytyy täältä aika tuore blogi, mutta hienosti alkuun saatu sellainen ♥ ja ihan uusi blogi myös mulle. Blogista löytyy kosmetiikkaa, sisustusta, hieman asuja ja arkisia kuulumisia. Tykkään laadukkaista kuvista ja kivasta kirjoitustyylistä. Tällä hetkellä viimeisimmästä postauksesta löytyy hyödyllinen ripsiväri vinkki, joka ainakin täällä lähtee testaukseen ! Suosittelen ehdottomasti käymään kurkkimassa mitä blogi pitääkään sisällään :)


Täältä 19-vuotiaan Tuulin blogista huokuaa ihana iloisuus ja positiivisuus. Postauksia löytyy kosmetiikasta, ostosten esittelystä, tavallisen arjen kertomisesta, pohdinnoista, asupostauksista ja reissukuulumisista. Postauksien aiheet vaihtelevat ihanasti, eikä samanlaista postausta tarvitse lukea putkeen. Täältä lähtee kyllä aina hyvällä mielellä pois ja jopa odotan aina, että koska tulee uutta kirjoitusta ;) Suosittelen ehdottomasti ♥


Tämä 25-vuotiaan Juulian asupainotteinen blogi huokuaa tarkkaan hiottua ulkoasua ja kuvia, tykkään ! Itse etsin jatkuvasti uusia inspiraatioita omaan pukeutumiseen ja täältä blogista huokuaa kuvia toinen toistaan ihanista asuista. Sekaan mahtuu kuvien kera kuulumisia muistakin aiheista kuten ostoksia, lahjoja ja ystävien kanssa vietettyä aikaa. Tykkään seurailla ja ihastella blogeja, joista näkee että kuviin panostetaan ja löysin taas yhden sellaisen lukulistalle ♥ ehdottomasti suosittelen kurkkimaan myös tänne.

Kaksinaamainen

Täältä löytyi myös täysin uusi blogi minulle. 22-vuotias Sofia kirjoittelee ihanaa lifestyle blogia, josta löytyy mm. reseptejä, asukuvia, pohdiskelevia tekstejä, kosmetiikkaa ja tavallista arkea. Pääsin heti paremmin sisälle itse kirjoittajasta kun luin tämän postauksen :) Silmiin pistää myös ihanan omaperäinen banneri ja blogin nimi. Aivan ihana ja valloittava blogi ♥

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Sofia kun linkkasit blogisi, löytyi ihana blogi luettavaksi ♥

   Poista
 2. Oi jullevini <3
  Löytyi kyl uusia tästä omalle lukulistalle, jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana blogi löytyi sieltä :) Mahtavaa kuulla, postauksesta oli siis hyötyä !

   Poista
 3. Oi olipas ihanasti kirjoitettu, kiitos Emilia! ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä postauksesta, sain tästä vanhojen tuttujen lisäksi myös lisää luettavaa lukulistalleni! :) Ja erityiskiitos oman blogini maininnasta, kyllä se vaan piristää nähdä tuollainen esittelyteksti minkä olet kirjoittanut <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtavaa kuulla, tästä postaukesta oli siis hyvin hyötyä :) Voi ihana Tuuli, sun blogi on niin hurmaava ja ihana paikka että ei voi kun kehua ♥

   Poista