2. kesäkuuta 2015

SINÄ LOUKKASIT MINUA

Hei ihanat ja kivaa alkanutta kesäkuuta ♥ mä aloitan tän kuukauden kirjoittelut vähän vakavammalla postaksella sillä olen mukana monien muiden bloggaajien tapaan herättelemässä ihmisten ajatusta uudelleen nettikäyttäytymisen suhteen. Me bloggaajat haluamme olla mukana levittämässä sanaa hyvän asian puolesta, sillä myös meistä hyvin monet ovat kokeneet ne ilkeät ja satuttavat sanat.

Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?

Ilkeetä kommentointia tapahtuu jatkuvasti ja se loukkaa. Itse kommentoija ei ajattele sitä, että ne sanat oikeasti satuttavat ja pahimmillaan johtaa vielä johonkin kamalaan. Blogeissa ilkeetä anonyymikommentointia tapahtuu jatkuvasti ja olen myös saanut kokea tätä enemmän ja vähemmän blogihistoriani aikana. Pienimmätkin sanat satuttavat ja pahimmillaan olen saanut kyyneleet valumaan poskia pitkin ja miettimään, olenko oikeasti näin kamala ! En voi käsittää, miksi edes kateudesta kukaan pystyy kirjoittamaan kommenttia, jossa haukkuu bloggaajaa tai esimerkiksi tämän lasta ?? 
Vaikka itsellä olisi huonopäivä, älä pura sitä toiseen. Jos itsellä menee juuri nyt huonosti, älä pura sitä toiseen. Jos itsellä ei juuri nyt ole varaa uuteen laukkuun, älä pura sitä kateutta toiseen. Blogeissa näytetään suurimmaksi osaksi vain pintaraapaisua elämästä, materialismia ja onnellisia hetkiä. Siellä pinnan alla on myös se ihminen, jolla on huonoja päiviä, itkua, surua ja epäonnistumisia. Kaikkea ei blogiin haluta kirjoittaa. Jokainen meistä on oma ihana itsensä juuri sellaisena kuin on ja syntyneet juuri sellaisiksi kuin olemme. Kiitos jokaiselle mukana olevalle bloggaajalle, levitetään yhdessä tätä sanaa :) alla vielä näitä oikein "ihania" kommentteja, joita on pomittu blogeista... menee vilunväreet niitä lukiessa, viha nousee kasvoille !

"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Hyvän asian puolesta mukana on huikea määrä erilaisia bloggaajia, jotka haluavat sanoa "EI" ilkeille sanoille. Mahtavaa ♥ Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  - Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  - Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  - Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  - Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  - Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  - Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  - something different  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  - Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

4 kommenttia:

 1. Aivan kauheeta miten joku voi edes anonyyminä sanoa jotain tälläistä! Kommentoijalla on itsellään pitää olla todella paha olla, että kehtaa noin kauheita asioita töksäytellä ja saada sillä itselleen siitä paremman mielen... En voi käsittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ei vaan pysty ymmärtään ! Pakko siellä taustalla olla itse kommentoijalla jotain kun kehtaa laittaa toiselle jotain noinkin ilkeetä mitä esim. noissa esimerkeissä oli :/

   Poista
 2. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! :) Toivottavasti edes joku olisi havahtunut miettimään omaa nettikäyttäytymistään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti hyvän asian puolesta :) toivotaan todella, niin julmaa miten nykypäivänä netissä käyttäydytään !

   Poista