29. kesäkuuta 2015

NEGATIIVISUUS POIS


Se on vihdoin kesä, ainakin hetken. Voi miten oli outoa näin kesäkuun viimeisinä päivinä lähteä aamulla töihin mekossa ja miettiä matkalla, että onkohan liian aikaista ja tuleekohan sittenkin kylmä ? :D ehkä ei kun pelkästään sisällä koneen äärellä istuessakin on hiki. Tuossa yksi päivä mä lueskelin vähän mun blogi postauksia takaperin aika pitkältäkin ajalta ja jäin hieman miettimään, mitä kaikkea sitä onkaan tullut kirjoiteltua.

Okei, kun vertaa blogin alkuaikoihin niin onhan blogi muuttunut vähän aikuisempaan suuntaan, niin kuvat kuin jututkin. Lähinnä nyt jäinkin miettimään sitä, että oonko oikeasti näin negatiivinen vai kirjoitanko mun ajatukset vain liian negatiivisesti ? Takerrunko liikaa niihin negatiivisiin asioihin ? Onko niistä helpompi kirjoittaa ?

Melkein kaikkiin vastaan ainakin tässä kohtaa postausta että kyllä.


Kun mä kerroin pitäväni vähän taukoa blogista, sain postaukseen anonyymiltä kommentin siitä kuinka blogin lopettaminen ei lukijoista tuntuisi yhtään miltään, olen negatiivinen ja en ole koskaan kirjoittanut mistään sellaisesta aiheesta mikä olisi yhtään mielenkiintoinen. Tän kommentin tarkoitus oli varmasti pahoittaa mun mieltä ja saada lopettamaan blogi, mutta tää oli kyllä kaikkea muuta kuin itkun aiheisia sanoja. Voin jopa kiittää tätä anonyymiä.

Siitä negatiivisestä on ollut helpompi kirjoittaa, koska se on ollut suurimmaksi osaksi se päällimmäinen asia jo pidempää. Blogi on ollut sellanen tietynlainen 'päiväkirja', johon voi purkaa ajatuksia ja saada niitä kannustavia sanoja, joista on saanut hurjasti lisää virtaa. Mutta miksi mä kirjoitan negatiivisuudesta, kun oikeasti oon tosi positiivinen ja iloinen tän kaiken keskellä ? Tätä mä mietin myös itse.

Kun mä olen kirjoittanut että on kova työputki päällä, stressi ja ahdistus niin tää kaikki on sitä, että haluaa purkaa sitä pahaa oloa ja kiirettä mutta mä tajusin mikä taisi olla se todellinen syy; oon tietyllä tapaa ollut kateellinen. Toiset matkustelee, on mökkiviikonloppuja, festareita kaverien kanssa, auringonottoa, terassilla istuskelua ja vaikka mitä. Mulla ei ole tätä ja se on tainnut mennä pikkusen liikaa päähän. Oon alkanut liikaa aatteleen näitä ja vertaamaan omaa elämääni tähän, ei näin.


Hei apua, oikeesti ! Kyllähän ketä tahansa ottaa päähän se, että kaverit jakaa netin täyteen ihania matkakuvia ympäri maailmaa hehkuttaen ruskettunutta ihoa ja hyviä drinksuja ja  kesälomia vietellään viikosta toiseen kun itsellä tuntuu, että aika ei riitä edes pyykinpesuun työpäivien jälkeen, mutta mitä sitten ?

♥ Mä saan nauttia perheen seurasta, nähdä ystäviä vapaa-aikana, nauttia auringosta, tehdä kahta ihanaa työtä, sisustaa kotia ja ostaa kukkia vasta siivottuun kotiin. Käydä muutamilla keikoilla, istua terassilla, tuntea viileän ilman tulevan iltaisin ikkunanraosta sisään ja mikä parasta; kuulla veljiltä sanat 'oot ihana ja paras sisko'. Syödä raikkaita salaatteja, käydä lenkkeilemässä, nähdä ympärillä iloisia ihmisiä ja palvella päivät ihania asiakkaita ♥

Elämä on rankkaa, kamalaa, ahdistavaa ja stressaavaa. Elämä on myös ihanaa, iloista, naurun täyteistä, leppoisaa ja raukkautta täynnä kuten ylläolevasta kuvasta saattaa päätellä ;) kyllähän tää on aina ollut ihan pirun ihanaa, niitä pieniä asioita ei vain aina muista ja siksi niitä raskaita aikoja tulee liian useasti. Otin taukoa kirjoittamisesta juurikin siksi, että sain nauttia kunnolla näistä onnellisista ja iloisista asioista :)

Tänä kesänä on tulossa terassilla istuskelua, kaverien näkemistä, työntekoa, muutaman artistin keikat, hieman suomen sisällä matkustelua, vielä monta mansikkalaatikkoa ja aurinkoa ! Näistä nautitaan.

12 kommenttia:

 1. Hyvä postaus! Itse en ole ainakaan kokenut että blogisi olisi mitenkään liian negatiivinen. Minusta on hienoa, että kerrot täällä avoimesti tunteistasi, eli jos ei ole hyvä päivä niin kyllä sen saa näyttää. :) Toisaalta on myös ihan totta, että välillä sitä ehkä miettii liikaakin niitä huonoja asioita ja unohtaa iloita niistä pienistä arjen asioista. Mutta kivalta kuulostaa kesäsuunnitelmasi! Oikein ihanaa kesää sinulle Emilia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka ihana kuulla Henna, kiitos ♥ haluan pitää blogin aitona ja siihen kuuluu myös ne huonot ajatkin, hyvä jos ei kuitenkaan ole kovin negatiiviseksi blogi mennyt :) Oikein ihanaa kesää myös sinne ♥

   Poista
 2. Mietin joskus noita ihan samoja juttuja! Itse saatan joskus kirjoittaa blogiini myös niitä negatiivisia juttuja, mutta haluan sillä myös osoittaa että ei se boggaajan elämä todellakaan ole sellaista täydellistä kiiltokuvaa niinkuin jotkut saattavat luulla. Ja mie en tosiaankaan ole saanut siun blogista ollenkaan negatiivista kuvaa, päinvastoin! :) Vaikutat niin mukavalta ja symppikseltä ihmiseltä <3
  Ja tuosta kateudesta; itse olen myös tällä hetkellä ehkä pikkuriikkisen kateellinen niille, ketkä saavat viettää edes viikon kesälomaa, sillä itse olen koko kesän töissä. Tietysti viikkoon mahtuu yleensä ne pari vapaapäivää, mutta en oikein voi suunitella mitään reissuja tai muutakaan, koska aikaa ei vai ole :/ Tietysti se että töitä on, on se tärkein asia, mutta tottakai sitä itse kukin kaipaa välillä sitä vapaa-aikaa :)
  Anyways, hyvä postaus Emilia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, suurin osa blogeista on pelkästään iloisia eikä niitä negatiivisuuksia näytetä, ei se meidän elämä aina mitään ruusuilla tanssimista ole. Voi miten ihana kuulla ♥ kai sitä kuka tahansa hieman kateelliseksi ryhtyy kun aika on kortilla ja paljon kivaa tekemistä olisi, ehkä me sit viiletetään meneen eläkeikäisinä ;D oon kyllä onnellinen työpaikoista ja siitä, että niitä töitäkin on :) Kiitos Tuuli kovasti sun kommentista, tuli kiva fiilis !

   Poista
 3. Tosi hyviä oivalluksia ja pohdintaa! :) En mä ainakaan oo saanut negatiivista kuvaa sun blogista todellakaan! Sun blogi on just ihanan aito <3 Ja vitsit kuulostaa just niin kivalta sun kesäsuunnitelmat! :) Pitäis itekin töiden ohella koittaa keksiä enemmän kaikkee kivaa tekemistä ja pikkureissui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, voi miten ihana kuulla ♥:) Ehdottomasti kannattaa suunnitella töiden ohelle kivaa tekemistä, kyllä huomaa että murheet ja huoletkin katoaa kun saa jotain kivaa tekemistä :)

   Poista
 4. Ihana postaus.♥ Minulle ei ainakaan ole tullut sinusta tai blogistasi negatiivista kuvaa. Elämä ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista, ja on ihan ok näyttää se myös ulospäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle kovasti ♥ ihana kuulla tälläsiä sanoja. Tottahan se on, että ei elämä ole aina mitään ruusuilla tanssimista ja koska haluan pitää blogin mahdollisimman aitona ja rehellisenä niin ne huonotkin hetket on hyvä näyttää :)

   Poista
 5. Ihana postaus! ❤ Noi koirat, en pääse yli! 😍 Niiiin ihania ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle ihan hurjasti, pojat on kyllä aikas ihania ♥ ;)

   Poista
 6. Nyt mulle tuli ihan syyllinen olo, jos oon kerta saanu sut tunteen tollasia matkakuvillani :( Ei oot osiaan ollu tarkotus... :/ Onhan sunkin elämässä paljon sitä positiivista ja hei meijän reissu on vasta tulossa ;)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule muru, et oo todellakaan syyllinen ♥ voin sanoo, että niitä reissu kuvia on tullut ihan törkeen monelta ihmiseltä, että ;) Kyllä sitä positiivista löytyy kun vaan jaksaa aina muistaa sen ja hei nimenomaa, meidän reissu on vasta edessä ;)

   Poista