7. tammikuuta 2016

LINKITÄ BLOGISI MULLE JA MUILLE

Hei ihanat ja kivaa alkanutta vuotta 2016 ♥ nämä kuluneet päivät tämän vuoden puolella on ollut täynnä vaikka minkälaista ohjelmaa ja tekemistä, että nyt voisi hetkeksi taas rauhoittua. Mulla on ollut lomaa 1,5 viikkoa ja nyt tämän päivän työpäivän jälkeen jatkan sitä vielä loppuviikon, on ollut kyllä ihan älyttömän rentouttavaa !

Nyt kun loppuviikon ihan varmasti istun sohvalla vilttiin kääriytyneenä ja katselen telkkaria niin haluaisin pitkästä aikaa päästä näkemään myös teidän blogeja oikein kunnolla. Olisi siis aika linkkailla mulle ja varmasti monelle muullekkin uutta ja vanhaa lukemista. 


Linkitä siis blogisi mulle tämän postauksen kommenttiboksiin. Olisi todella ihanaa, jos jaksaisitte rustailla edes muutamalla sanalla kuka blogia kirjoittaa ja mitä blogi käsittelee. Ja muistakaa, että aina saa ilmiantaa myös jonkun tutun tai vaikka kaverin blogin ;)

Esittelen teille blogit yhdessä tai usemmassa postauksessa, riippuen siitä miten paljon niitä tulee. Käytän esittelyssä blogista poimittuja kuvia, joten jos sulla on joku esto päällä siellä niin keksitään sitten jokin toinen tyyli niitä laittaa :) Mun ainoa uudenvuoden lupaus tulee teille ja se on, että esittelen kaikki linkitetyt blogit, joten kukaan ei jää huomaamatta ♥  aikaa linkata on tasan viikko eli 14.1 saakka.

Ihana saada näin vuoden alkuun vähän lukemista iltoihin ! Nyt blogeja kehiin niin vanhat kuin uudetkin lukijat, satunnaiset ohikulkumatkalla olevatkin voivat jättää merkinnän ;)

27 kommenttia:

 1. essiwagner.blogspot.fi

  19v naisenalku kirjoittelee. Ei ihan lifestyle blogi, kertoilen elämästä hevosenomistajana. Mukana myös ripaus muutakin kuin heppajuttuja :).

  VastaaPoista
 2. http://jennislullaby.blogspot.fi/

  24-vuotiaan nuoren naisen, äidin ja vaimon lifestyleblogi. Blogistani löytyy asuja, kirpputorilöytöjä, musiikkia, reseptejä, sisustusta ja sitä ihan tavallista arkea. :)

  VastaaPoista
 3. Hei ihanaa loppuviikon lomailua sulle vielä! :)

  http://lifeasiknowit-milla.blogspot.fi Ensi viikolla 23 vuotta täyttävä nuori helsinkiläinen nainen. Kirjoittelen mun tekemisiä ja tuntemuksia välillä kevyemmällä otteella ja toisinaan myös ilmestyy henkilökohtaisempiakin avautumisia. Mun viikkoja siivittää vauhdikas arki, kaksi työpaikkaa ja koulu siihen päälle. Tietenkin velvollisuuksien lisäksi myös kaikkea muuta kivaa! Keväällä lähden Sri Lankaan kolmeksi kuukaudeksi työharjoitteluun, sieltä tulossa varmasti myös paljon juttua! :)

  VastaaPoista
 4. http://jennyjmoments.blogspot.fi/

  19v. abi kirjoittaa monipuolista lifestyleblogia, jossa aiheet vaihtelevat erilaisista haasteista valokuvausjuttuihin ja asukuviin.

  VastaaPoista
 5. Mun blogi kyllä "saattaa" olla sulle jo tuttu.. ;)

  minttusblog.blogspot.fi

  Lifestyleä ja kasvisruokaa hyvällä fiiliksellä ❤

  VastaaPoista
 6. varikasmustavalkoinen.blogspot.fi

  22-vuotiaan Jonnan rennolla otteella päivittyvä lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 7. Kohta 20 vuotta täyttävä ja välivuottaan viettävä naisenalku kirjoittelee lifestyleblogia :)

  http://just-breathe-anette.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. http://minna-tells-secrets.blogspot.fi/

  Mun blogista löytyy lifestyle-painotteisia postauksia, kuten asukuvia, ostoksia, reseptejä ja muuta höpinää :)

  VastaaPoista
 9. Jee tälläset postaukset on kivoja :). Mun blogi oli jo sielä minkä teit viime toukokuussa, mutta itsekkin etin aika usein uutta luettavaa joten listaa ootellessa :).

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
 10. http://hennammaria.blogspot.fi/ Lifestyle blogi, joka pitää sisällään eniten kauneus -ja sistustusaiheisia juttuja :)

  Kiva idea tää, niin saa itsekkin lisää uutta luettavaa! :)

  VastaaPoista
 11. http://browneyessecret.blogspot.fi/

  Lifestyle -blogi höystettynä arjen kuulumisilla, ostosten esittelyllä ja joskus syvällisemmilläkin pohdinnoilla :)

  VastaaPoista
 12. http://juuliasallinen.blogspot.fi/

  Moikka! Mun blogi kulki nelisen vuotta nimellä Diamonds and pearls, mutta kuukausi sitten päädyin vaihtamaan blogin nimen ja osoitteen uuteen. Sisältö on edelleen sama, eli tyylipainotteisilla postauksilla mennään, mutta myös lifestyleä, sisustamista sekä kauneudenhoitoa sivutaan aina ajoittain. Tervetuloa blogiini :)

  VastaaPoista
 13. www.kaksinaamainen.com

  22-vuotiaan ikuisen pikkutytön blogista löydät ajankohtaisia kauneusvinkkejä, muotia, tee-se-itse-kokeiluja, tutoriaaleja, mielipiteitä, ikuista laihista, kissakuvia ja huumoria! :)

  VastaaPoista
 14. http://sofi-stop-for-a-minute.blogspot.fi

  Blogi kertoo nuoren naisenalun elämästä opiskeluhaaveiden, työn ja urheilun parissa. Sydäntä lähellä ovat musiikki, matkustelu, terveelliset elämäntavat sekä erityisesti intohimo valokuvaamiseen ja bloggaamiseen. Elämässä tärkeimpiin asioihin lukeutuvat blogin nimenkin mukaisesti hetkeksi paikalleen pysähtyminen, optimistinen elämänasenne, unelmointi sekä elämän pienien ja suurien ilojen jakaminen niiden kaikista rakkaimpien, perheen, ihanien ystävien ja poikaystävän, kanssa. Tervetuloa kurkistamaan!

  VastaaPoista
 15. http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  Oon Kiia, 18 vuotias lukiolainen ja kirjoittelen tuolla mun monipuolista lifestyleblogia. Blogin aiheet vaihtelee muodista DIY-juttuihin, koulusta valokuvaukseen ja ajatusten jakamisesta pelkkiin kuvapostauksiin. Videoitakin välillä näkyy ja pyrin päivittämään blogiani useamman kerran viikossa.

  VastaaPoista
 16. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27v naisen lifestyleblogi. :)

  VastaaPoista
 17. http://mirulehtinen.blogspot.fi

  23-vuotiaan naisen lifestyleblogi. Muutin puoli vuotta sitten opiskelujen perässä tuntemattomalle paikkakunnalle. Minua kiinnostaa paljon muoti, joka näkyy blogissani muun muassa asukuvilla. Blogissani pyörii mukana myös koirani Waldo. :)

  VastaaPoista
 18. http://2avlt5.blogspot.fi/  Olen parikymppinen nuori nainen asun tällä hetkellä Tartossa. Opiskelen täällä lääkiksessä kansainvälisellä linjalla ekaa vuotta. Blogia olen kirjoittanut jo reilu viisi vuotta, mutta viimeiset pari vuotta olen suoraan sanottuna laiminlyönyt blogiani pahasti, haha. Blogini on kuitenkin aina ollut iso osa mua, enkä oikein osaa kuvitella olevani ilman sitä. Se on paikka, jossa voin jakaa valokuviani, ajatuksiani ja pienen palan itseäni. Viime aikoina olen viettänyt taas ihan liikaa aikaa lukien blogeja ja postauksia kertyy tätä tahtia alkuvuoden aikana enemmän kuin koko viime vuonna yhteensä. Mutta ehkä mielummin näin päin haha.

  VastaaPoista
 19. http://streetsmarterr.blogspot.fi/

  16 vuotias lukiolainen kirjoittelee muodista, ruuasta, sisustuksesta, askartelusta, valokuvauksesta sekä opiskelusta. Blogia olen pitänyt noin kolme vuotta, ja uuden kameran hankittuani panostan paljon kuviin sekä myös ulkoasuun ja tekstin selkeyteen. Postailen aina lukiojaksoni mukaan, ja tämän jakson ajan postailen kaksi kertaa viikossa. Paljon valokuvapostauksia, asuvinkkejä, DIY:tä, ruoka- ja leivontaohjeita sekä vain pientä kerrontaa kuulumisista. :)

  VastaaPoista
 20. http://anskisss.blogspot.fi/

  19- vuotias välivuotta viettävä nuori nainen täällä kirjoittelee lifestyleblogia hyvällä ja rennolla fiiliksellä! :) Kirjoittelen mua inspiroivista asioista, joten postaukset ovat monipuolisia. DIY- juttuja, reseptejä, kauneusjuttuja, ostosten esittelyjä, perus höpöttelyhöttöä sekä syvällisempääkin settiä silloin tällöin. Jokaisessa postauksessa aina kuvia mukana, ja pyrin satsaamaan niiden laatuun :)

  Oottelen innolla sun esittelyjä, sillä kaipailen kipeesti omalle listalleni lisää luettavaa!

  VastaaPoista
 21. http://catrih.blogspot.fi/

  23-vuotiaan opiskelijaneidin positiivisella elämänasenteella varustettu lifestyle-blogi. Blogin aiheet pyörivät arjen ilojen, liikunnan, ruuan, hyvinvoinnin, sisustuksen, parisuhteen, kauneuden ja syvällisten höpinöiden äärellä. :)

  Mäkin linkkasin, vaikka tää taitaa aika tuttu sulle ollakin ;)

  VastaaPoista
 22. http://blogbytinka.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tanssijatytön lifestyleblogi positiivisella ilmapiirillä varustettuna. Löytyy ihan höpinöitä arjesta ja juhlasta, syvällisempiäkin ajatuksia ja teemapostauksia. :)

  VastaaPoista
 23. Heijastimien tanssia suojateiden yllä, nuoren aikuisen naisen ajatuksia tästä hetkestä ja menneisyydestä, elinympäristöstään ja niin hyvistä kuin ikävistäkin asioista ja sattumuksista.

  henriikka × 30 × joensuu × valokuvat × ajatukset

  www.reflexdance.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. http://leshionista.blogspot.co.uk

  Nuori parikymppinen nuoren naisenalku kirjottaa lifestyle-tyliistä blogia Englannista, jonne kaukosuhde mut noin vuosi sitten lennätti. Blogissa löytyy monipuolisesti postauksia niin uusimmista ostoksista, resepteistä, ajatuksista kun myös tavallisesta arjesta. Tarkotuksena olisi vielä lisätä asukuvia, kunhan mun kamera ennättää tänne asti. Oon aijemmin kirjottanu kahta blogia, mutta muutaman vuoden tauon jälkeen päätin alottaa ihan alusta samalla, kun käänsin uuden sivun elämässäni :)

  VastaaPoista
 25. http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  Pian 22-vuotias nuori nainen, joka kirjoittaa kauneudesta, kosmetiikasta, muodista, sisustamisesta ja ihan omasta elämästäänkin. :)

  VastaaPoista
 26. Ihana idea esitellä kaikkien blogit!:)

  http://elli-amanda.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittelee 19-vuotias, ensimmäistä välivuottaan viettävä tyttö Etelä-Suomesta. Blogista löytyy höpinöitä ihan perus arjesta, kauneudesta, ruuasta, matkustelusta ja välillä myös pintaa syvemmistäkin jutuista:)

  VastaaPoista
 27. http://rebekk-a.blogspot.fi/ 19-vuotias kosmetologiksi opiskeleva tyttönen. Blogi on vielä alkutaipaleella, mutta juttuja tulee laidasta laitaan.

  VastaaPoista