30. joulukuuta 2015

JOULUKUUN SNAPCHAT HETKIÄ

Täällä vietetään edelleen kipeenä ja tässä makoillessa ajattelin tulla vielä tän vuoden puolelle tekemään joulukuun snäpeistä pienen postauksen. Pidän snapchatin "yksityisenä", sillä se on ihana paikka jakaa vähemmänkin turhia kuvia kavereiden kanssa ja siellä tulee seurattua myös joitakin bloggaajia ja julkisuuden henkilöitä. Sinne on niin huoletonta ja helppoa jakaa kuvia eikä ne tarvitse olla hiottuja ja tarkkaan mietittyjä.

Oon nyt joulukuussa ottanut vähän kuvia talteen mitä oon tuonne laittanut. Koostuu aika hyvin, mitä oon kuukauden aikana tehnyt. Toivottavasti tykkäätte tämän tyylisestä postauksesta :) ja nyt kuvien kimppuun.


Ihana tee hetki joulukuun ensimmäisinä päivinä, parhautta kun saa vaihtaa kuulumisia ja vain olla. | Sain ihanan synttäriaamupalan yllätyksenä ♥ | Ihana auringonlasku näkyi töihin ikkunasta, niin kaunista !


Ikean joulua shoppailun merkeissä. | Synttäri ja joululahjat ostettu itselle, haha ! Sain vihdoin sellaisia juttuja, mitä on pitkään pitänyt hankkia tänne kotiin ja ne voisinkin vaikka esitellä teille. | Tuo kaksi vuotias osaa olla oikea kiusankappale, kyllä se vedättää aikuisia ihan 2-0 :D


Ihana tuiskun täyteinen ilta ♥ rentouduin niin täysin tuolloin, että siksi jaksankin hehkuttaa sitä niin paljon. | Kummityttö täytti vuoden samana päivänä kun minä pyöreitä, voin sanoa, että vuosi sitten paras synttärilahja oli saada töihin kuva juuri syntyneestä pienestä kääröstä ♥ | Sairastupa, joka ei vielä ota hellittääkseen, voih.


Meidän kohta koulun aloittava sai oman puhelimen pikku hiljaa harjoteltavaksi, isompi opetti ensimmäisenä kuinka niitä selfieitä otetaan ;) | Joulun aloitusta vanhempien luona, niin tunnelmaa kun takkatuli palaa ja joulukuuseen sytytettiin valot ! | Niin ihana töiden jälkeen istua kotona kynttilöiden valossa, sitä arjen luksusta.

2 kommenttia:

  1. Vitsi toi SnapChat on tosi suosittu ja kaikki tuntuu käyttävän sitä, mutta ite en ole vieläkään hommannut sitä :D Pitäisi kai.

    Hyvää uutta vuotta ♥


    ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika suosittu paikka se onkin ja aika koukuttava paikka heti kun sinne menee ;) Oikein ihanaa tätä vuotta sulle Sini ♥

      Poista