14. tammikuuta 2016

BLOGIEN ESITTELY / ENSIMMÄINEN OSA

Blogeja on nyt käyty läpi ja ensimmäiset blogit pääsee nyt esittelyyn. On ollut ihana nähdä kuinka erilaisia blogeja on linkattu ja miten ihania kirjoittajia sieltä ruutujen takaa löytyy ♥ käyn kaikki blogit läpi siinä järjestyksessä kuin ne on mulle linkattu, joten jos omaa ei vielä tässä näy niin se on tulossa seuraavissa, kaikki blogit siis esittelen.

Mutta nyt päästän teidät kurkkimaan blogeja ja löytämään uutta luettavaa. Esittelen seuraavat blogit viikonloppuna. Löytykö näistä jo jotain uusia lukulistoille ?


Täällä Essin hevosiin painottuvasta blogista löytyy juttuja pääasiassa hevosiin liittyen, mutta sekaan mahtuu myös muita kuulumisia ja sitä tavallista arkea. Blogista voi bongata ihanan rocky road ohjeen, tälläiselle herkkusuulle oikein onnistunut ;) Ihania tunnelmallisia kuvia ja kirjoitustyyli upotti myös minut lukemaan blogia pitkälle eteenpäin, vaikka yleensä eläinpainotteiset blogit eivät laita lukemaan eli hyvä Essi ! Pakko mainita myös nuo yo-kuvat, niin onnistuneita ♥Ihanan Seinäjoella asustelevan Jennin lifestyle blogista löytyy luettavaa laidasta laitaan. Blogissa saa ihailla ihania asukuvia, sisustusta, kosmetiikkaa, herkullisia reseptejä, ostosten esittelyä ja sitä tavallista arkea. Blogin tapahtumiin pääsee hyvin sisälle Jennin toteuttamista vuosikoosteista, jotka löytyvät uusimmista postauksista. Mukaan mahtuu myös kuulumisia juuri vuoden täyttäneestä pienestä miehestä ♥ blogissa on käynnissä myös arvonta, kannattaa käydä kurkkimassa.Ihanan Helsinkiläisen Millan blogista löytyy laadukkaita ja upeita valokuvia, meikkitutoriaaleja, asukuvia, matkapostauksia, syvällisempiä tekstejä ja sitä ihanaa arkea. Blogissa tuli ainakin pieni nälkä ruokakuvista ja hymy huulille suloisen pariskunnan kuvia katsellessa :') Millan blogi on ihanan eläväinen ja mukaansa tempaava, lähden ja palaan blogiin aina uusia inspiraatioita täynnä. Mun on aivan pakko linkata tämä postaus, kattokaa nyt noita kuvia !!♥


Täältä 19-vuotiaan Jennyn blogista löytyy sitä ihan tavallista arkea, jota ainakin minä tykkään blogeista lukea. Jennyn blogista voi lukea tämän vuoden tavoitelistaa ja käydä kurkkaamassa viime vuoden tapahtumat täältä. Blogissa pääsee hyvin sisälle tämän hetken tapahtumiin ja asioihin ja tykästyin kovasti noihin kaikkiin ihaniin maisemakuviin ♥ :) Sain myös monta uutta postausideaa täältä, joten ehdottomasti vain kurkkimaan !


Ihanan Minnan blogia oon lukenut jo pitkään eikä turhaan, täältä blogista saa lukea maukkaita reseptejä, asukuvia, kasviruoka reseptejä, tuote esittelyjä, positiivista mieltä ja ennen kaikkea ihailla noita aivan mahtavia kuvia !! Minnan tyyli kirjoittaa iskee muhun todella paljon ja tämä blogi huokuaa uusia inspiraatioita ja postausideoita ♥ Pakko linkata tämän suuren suosion saaneen kitkat-kakun ohje, pakko laittaa testaukseen :)


Täältä löytyy Jonnan lifestyle blogi, josta pääsee lukemaan sitä tavallista arkea, asupostauksia, sisustusta ja herkullisia reseptejä :) Jonnan tyyli kirjoittaa iski muhun heti ja edelleenkin voin korostaa vain sitä, että tavallisesta arjesta ja kuulumisista on ihana lukea. Blogista löytyy myös aivan ihania kuvia ♥ blogista löytyy myös viime vuoden katsaukset, joten käykää lukemassa.

12 kommenttia:

 1. Oot kyllä esitellyt nää kaikki blogit tosi kivasti ja oli ilo löytää oma näiden joukosta! :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kuulla Jenny ja ihana blogi löytyi myös sieltä sulta :) toivottavasti löysit myös uutta lukemista näistä ♥

   Poista
 2. Voi että miten ihanasti kirjoitit noi esittelyt kaikista blogeista! Varsinkin jos suurin osa oli uusia niin huomaa kyllä että oot paneutunut ja tutustunut huolella että oot saanut tollasen yleiskäsityksen kaikista! Ihana sä :-) <3 tuli tosi hyvä mieli tosta miten esittelit mun blogin, kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei miten ihanasti sanottu Milla, kiitos kovasti tästä kommentista ♥ oon kyllä todella halunnut perehtyä kunnolla jokaiseen blogiin, sillä koskaan ei tiedä mitä uusia juttuja niistä paljastuukaan :) kiitos että linkkasit sun blogin ♥

   Poista
 3. Nämä postaukset on niin hyviä! :) Löytää helposti uutta luettavaa ja esittelytekstin perusteella saa vähän jo osviittaa siitä, minkälainen blogi on kyseessä. Ihanaa myös että esittelet kaikki linkatut blogit - ei tule kellekään sellaista tunnetta ettei oma blogi olisi ns. "yhtä hyvä" kuin muilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla, tälläset on kyllä paras tapa löytää helposti uutta lukemista :) Juuri tuon takia haluankin kaikki blogit nostaa esiin, sillä jokainen blogi on ainutlaatuinen ja mainitsemisen arvoinen ♥

   Poista
 4. Olipas ihanaa löytää oma blogi täältä, kiitos, että jaksat esitellä kaikki linkatut blogit!♥ Täytyypä kurkata nuo muutkin blogit ja myös tulevat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ja ehdottomasti jaksan, jokainen blogi on mainitsemisen arvoinen ♥ kannattaa kurkkia muutkin blogit, toivottavasti löydät jotain uusia sun lukulistalle :)

   Poista
 5. Kiitos blogin esittelystä Emilia!<3 Kiva löytää täältä myös uutta luettavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos että linkkasit sun blogin ♥ ja ihana kuulla, tästä on ollut siis hyötyä :)

   Poista
 6. Ihana postaus ja kiitos kun otit munkin blogin mukaan, vaikka se "ei sovi" kategoriaan :)! Niin upeasti toeutit tämän ja sain omallekkin lukulistalle muutaman blogin lisää. Kiitos <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Essi, sun blogi on ihana ja sopii todellakin myös mukaan tänne :') jokainen blogi on esittelemisen arvoinen ♥ mahtavaa kuulla ! Niin ihana kommentti, piristit kovasti päivää :)

   Poista