27. tammikuuta 2016

BLONDE IS GONE


Hei ihanat pitkästä aikaa ♥ Mulle tuli vasta nyt se innostus kirjoitella tänne, vaikka blogi onkin mielessä jatkuvasti. Oon kirjotellut luonnoksiin jo valmiiksi kaikenlaista, mutta en yksinkertaisesti ole jaksanut viimeistellä niitä. Voimat on todella koetuksella tän kipuilun keskellä eikä innostusta oikein mihinkään löydy tällä hetkellä. Viime vuoden puolella loukkasin tuon polven, joka estää edelleen mua jatkamasta minkäänlaista urheilua ja joinakin päivinä myös pelkkä käveleminen ja särky saa kyyneleet silmiin. Tähän päälle laitetaan vielä jo toista viikkoa kestänyt flunssa ja ehkä elämäni pahin migreeni jakso.. oon muutenkin ihminen, joka liikkuu koko ajan ja urheilee jatkuvasti niin tää jatkuva paikallaan oleminen kivun takia on suoraan sanoen hermoja raastavaa..

Mutta ei synkistellä enempää, blogi on kuitenkin paikka, josta saan hurjasti energiaa ja haluan tulla tänne pakoon todellisuutta, haha. Pidetään siis fiilis korkeella ! Yksi todella iso muutos ja iloinen sellainen on uudet hiukset. Pitkään mietin jo tuossa viime syksynä, että värjäisin takaisin tummaksi mutta nyt vihdoin uskalsin kokeilla, että mitä siitä tulee. No hyvä siitä tuli, itseasiassa parempi kun osasin odottaa.


Haha, mua huvittaa kuinka näissä kuvissa oikein näkyy tämä mun perus kotona käytettävä asu. Mulla on aina päällä leggarit tai urheiluhousut, toppi ja pitkä lämmin neuletakki. Tuon ihanan neuleen sekä tossut kävin noutamassa postista alkuviikosta ja kovassa käytössä ovat olleet.

Nyt viimeistelen seuraavan osan blogi esittelyistä ja julkaisen sen huomenna.

12 kommenttia:

 1. Tummat hiukset sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin ♥ Tosi kauniit! :) Ihana myös tuo neuletakki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Minna, tykkään kovasti myös ite :) On nää ihanat ja neuletakki myös ♥ huippu jutut siis piristämään mieltä !

   Poista
 2. Upeat nuo siun hiukset, sopii älyttömän hyvin!! :) Hahaa, itsekin pukeudun kotona lähes aina noin, mahdollisimman rennot vaatteet vaan päälle! :D Tsemppiä sairastelun ja kipuilun kanssa, kuulostaa tosi inhottavalta :( <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Tuuli ♥ haha mahtava kuulla, että joku muukin pukeutuu näin, kotona on aina oltava jotain rentoa :D Iso kiitos, kaikki voimat on pakko ottaa nyt käyttöön :/

   Poista
 3. Hiukset näyttää tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Anette, tuli heti ihan erilainen fiilis näiden myötä :)

   Poista
 4. Oi niin hyvältä näyttää noi hiukset ja kivoi kuvii muutenkin <3 Tsemppiä sinne kipuilujen kanssa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kovasti Katri, tykkään hurjan paljon itekkin tästä uudesta väristä :) Kiitos, tsemppiä tarvitaankin ♥

   Poista
 5. Hahaa, perus kotikaavut aina päällä<3 Ihana sää ja ihana tukka ♥ 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo kotona täytyy aina olla ne rennoimmat vaatteet :D Kiitos murunen ♥

   Poista