19. joulukuuta 2015

WAITING FOR CHRISTMAS


Ihanaa lauantaita teille ♥ Täällä on joulufiilis ollut kateissa oikeastaan koko talven kun sairastelua on ollut pahasta migreenistä, mahakipuiluun ja hammasongelmiin, mutta eiköhän sitä silti osaa ihan hyvin nauttia näistä tulevista pitkistä vapaista, jotka koittavat joulun myötä. Ennen joulua olisi tarkoitus vielä nähdä kavereita, käydä viettämässä iltaa, paketoida loput joululahjat ja laittaa kaukana oleville ne postinmatkaan. Yksi asia, jota rakastan aina jouluna on lahjojen paketointi ja niiden antaminen, voiko parempaa fiilistä edes tulla !

Me ollaan tehty muutamana iltana joulutorttuja ja juotu glögiä yli 10 vuoden tauon jälkeen, nyt se maistuu vasta oikeasti hyvälle. Ala-aste ikäisenä join ensimmäisen ja viimeisen kupillisen glögiä kaverin luona ollessa, josta tuli todella huono olo ja kotiin päästyä se nousi ylös, joten kovin hyviä kokemuksia siitä ei ole :D muistan sen illan vieläkin kuin eilisen...  nyt kuitenkin uppoaa ja monta litraa on tullut kaupasta ostettua. 


Kotona joulun laittaminen on tänä vuonna jäänyt kokonaan ja oikeastaan ne muutamat hetket joulun fiilistelyä on ollut kun vapaapäivä aamuna on satanut lunta maahan, juonut rauhassa kupin kahvia, sytyttänyt kynttilöitä ja kuunnellut jouluisia biisejä. Se on kyllä riittänyt mulle oikein hyvin ja tuonut rentoutuneen fiiliksen. Vietän joulun kuitenkin mun vanhempien luona, joten ei siellä kotona niin tule oltuakaan. 

Mulla on tänä viikonloppuna luvassa arvonta teille lukijoille eräänlaisena joululahjana, joten sellaista olisi vielä luvassa. Mä myös aattelin tänä vuonna toteuttaa joulun jälkeen postauksen, jossa esittelen teille mitä lahjoja ostin/tein mun läheisille, yleensä tulee näytettyä ne mitä on itse saanut, mutta mä itse tykkään lukea muista blogeista mitä muut ovat keksineet toisille, niistä voi saada seuraaviin lahjahankintoihin ideoita ;)


Nyt olisi kuitenkin vuorossa työpäivä ja illalla paketointia joulutorttujen ja glögin kera. Vaikka mä väkuutin, että muhun ei joulufiilistä iske, mutta ehkä se sittenkin vähän iskee kun alkaa ihan kunnolla miettiä, mitä kaikkea sitä tuleekaan sen joulun eteen tehtyä... palataan arvonnan merkeissä !

8 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja kuulumisia! :) Hyvä, jos sinne on pieni joulufiilis jo tarttunut :)) Enää se lumi puuttuis... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Katri :) joo kyllä se joulufiilis sieltä sittenkin pikku hiljaa hiipii, se lumi tosiaan puuttuu ihan kokonaan :/

      Poista
  2. Ihanan tunnelmallinen postaus Emilia! ♥ Ja voi ei tuo glögijuttu! Niinhän se vähän on, että jos joku juoma/ruoka on joskus tullut kurkusta ylös, sitä ei enää pysty sen jälkeen syömään :D Kiva kuitenkin kuulla että siulle glögi maistuu taas! ;)
    Ihana postausidea tuo mitä lahjoja on läheisilleen ostanut! Itse tein muutamalle läheiselleni itsetehtyä mysliä (kai voin sen täällä paljastaa, haha :D) ja olisi niin tehnyt mieli jakaa ohje ja kuvat blogiinkin, mutta sitten lahjaidea olisi mennyt hukkaan kun suurin osa läheisistänikin lukee blogiani. No, jospa sitten joulun jälkeen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista Tuuli ♥ haha se on totta ja vie kyllä kauan aikaa taas tottua siihen inhokki juttuun :D etköhän täällä voi asian paljastaa hih.. joulun jälkeen olisi kyllä kiva lukea ja nähdä ohjeet tohon mysliin, kuulostaa todella hyvälle :p

      Poista
  3. Tsihiii, toi uus järjestys!!<3<3 Joulutortut on kyllä hyviä!! Myös ne gluteenittomat ;D Ihanaa jouluista sunnuntaita sinne naapuriin muru<3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ♥ ihana oot! Joulutortut on kyllä joulun parhautta.. haha ne oli söpöjä ;) ihanaa sunnuntaita myös sinne naapuriin ♥

      Poista
  4. Ihanat nuo glögimukit<3

    VastaaPoista