4. joulukuuta 2015

TAVOTTEITA VUODELLE 2015 - MITEN KÄVI ?

Viime päivät oon selannut mun blogia jotenkin kovin paljon ja ennen kaikkea selannut postauksia parin vuoden takaa, kyllä mä vielä pääsen takaisin siihen rytmiin ja postausideoihin kuin silloin, täytyy vain hetki tehdä töitä sen eteen ! Huomasin myös postauksen tämän vuoden tammikuulta, jossa kerroin millaisia tavotteita mulla on vuodelle 2015. Näin kun kohta vaihtuu taas vuosi oli hauska huomata, mitä on toteuttanut ja mitä on jäänyt tekemättä. Me myös luvattiin, että tehdään myös ensi vuodelle uudenvuoden lupauksia, hauska nähdä sitten ensi jouluna, että kuinka hyvin ne sit pitää paikkaansa.

Ensimmäinen tatuointi - No niin kuin varmasti arvata saattaa niin mun iholle ei pysyvää väriä oo vielä ilmestynyt :D Oon miettinyt sitä todella paljon, mutta koska todella selkeää visiota tulevasta tatuoinnista ei ole syntynyt niin en kiirehdi asian kanssa... ei tarvitse sitten katua, kyllä sen ehtii ottaa vuosienkin päästä.

Säästäminen - Mun tavoite oli säästää enemmänkin pikkurahoja purkkiin ja mahdollisuuksien mukaan myös isompia summia säästötilille, kumpikaan ei oikein onnistunut kauheen hyvin. Koska tää aihe ei kuulu blogiin niin en puhu asiasta sen paremmin, mutta tän voisi lisätä uudestaan listaan myös ensi vuodelle.


Valokuvailla monipuolisemmin - Tää meni kyllä totaallisesti ohi eikä tuota blogia selatessa kauheen suuria muutoksia huomaa. Tää on sellainen aihealue, joka menee myös ensi vuoden tavoitelistalle ja myös oikeasti toteutukseen !!

Lopettaa muiden ihmisten asioiden murehtiminen - I DID IT ! Vielä vuosi takaperin mun yksi stressin aihe oli se, että murehdin myös ystävien turhia murheita, otin niistä jotenkin ihan uskomattoman paljon paineita itelleni. Näin vuoden jälkeen oon unohtanut tuon pahan tavan ihan kokonaan, enkä mä edes ihan rehellisesti sanottuna edes muistanut tätä, ennen kuin avasin tuon tammikuussa tehdyn postauksen !

Tehdä blogista monipuolisempi - Ompas tää lista nyt synkkä kun tämäkin jäi vähän unohduksiin. Mua suuresti harmittaa, että koko tää vuosi meni yhtä alamäkeä johtuen liian suuresta työmäärästä, joka vei mun vapaa-ajan kokonaan ja oon unohtanut kokonaan kaikki mulle tärkeet harrastukset kuten salilla käymisen ja blogin. Ensi vuosi tulee oleen parempi, mä tiedän sen.


Nauttia kesästä kunnolla - Aika työpainotteinen kesä oli. Tuon kaiken keskellä ehdin nauttia muutamista ihanista kesäpäivistä yhdessä mun ystävien kanssa ja nauttia mekkokeleistä ♥ ensi kesää jo odotellessa, enhän oo ainoo ? ;)

Hakea opiskelemaan - Hain opiskelemaan, mutta en vielä päässyt kouluun sisään. Nyt on taas keväällä koulupaperien täyttämistä kun yhteishaku alkaa, ihana päästä hakemaan aloille, jotka kiinnostavat. Jos ensi vuonna kävisi sitten parempi onni ja opintojen aloittaminen kutsuisi syksyllä.


Viime vuonna mä en tehnyt mitään uudenvuoden lupauksia, mutta tänä vuonna olisi kiva kirjoittaa johonkin ylös niitä. Koskaan ei voi tietää mitä se vuosi tuo tullessaan ja tänä vuonna meni vähän huonommin, aina voi kuitenkin parantaa ja pohjalta ei ole kuin suunta ylöspäin ! Ihanaa joulukuuta kaikille, hui miten nopeasti tää vuosi tosiaan on mennyt ♥ :o

4 kommenttia:

 1. Hienoja asioita olet tähän listannut. En ole itse edes miettinyt mitään tällaisia tavoitteita ensi vuodelle, mutta osa noista olisi hyvin voinut olla minunkin listallani.. Pitääpä alkaa itsekin oikein miettimään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Henna :) Nämä ideat tulivat tän vuoden alussa ja oli kyllä hauska nähdä nyt, että kuinka niissä sitten onnistuikaan. Kannattaa kyllä miettiä jotain juttuja ensivuodelle, joista pitää kiinni :)

   Poista
 2. Oot sä kummiskin melkein kaikissa onnistunut ja jos et, niin olosuhteiden paokosta ;) ENs vuodelle tehdään monta lupausta ja toteutetaan ne kaikki ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta puhut kyllä neitonen, parhaansa kuitenkin yrittänyt viimeiseen saakka ;) Uusi vuosi ja uudet kujeet, niistä pidetään kiinni ♥

   Poista