6. huhtikuuta 2018

OUR BEDROOM


 Esittelin teille meidän makuuhuonetta viime kesänä ja paljon se onkin siitä muuttunut, jotain vilautinkin jo instan puolella. Meiltä makuuhuoneesta löytyy edelleen tuo ihana leveä parisänky, johon tilasin viime vuonna sängynpäädyn harmaalla kankaalla tuoden pehmeyttä valkoisiin seiniin, joten käännettiin myös sänky pois ikkunan edestä. Tuo äidin antama vanha lipasto hoitaa hyvin lisäsäilytyksen kuin myös yöpöydän virkaa, sellaisia kuin ei tähän makkariin mahdu. Koska vielä asumme näin uudessa kodissa, haaveilen kovasti vanhoista huonekaluista tuomaan pehmeyttä sekä kodikkuutta. Sellaisia myös jatkuvasti etsitään.

Meiltä löytyy isot 70x100cm kokoiset tyynyt, jotka ovat kyllä näyttävät. Yleensä tuolta seasta löytyy myös muutama normaali tyyny, kun poikaystävä nukkuu mielummin sellaisella, oma migreenipää on tykännyt enemmän tuosta korkeasta kun saan hengitettyä paremmin yön aikana. Me harvoin pedataan sänkyä, joten siisteihin sekä laadukkaisiin pussilakanoihin on tullut panostettua, tilasin myös ohuen vaalean pellavapäiväpeiton, jonka voi vain heittää sängyn päälle tarvittaessa.


Rakastuin tuohon mustaan peiliin välittömästi kun eräältä facebook kirpparilta sen ostin. Yli puoli vuotta se pyöri lattialla etsien paikkaa, mutta toistaiseksi se on just hyvä tuossa. Oon maailman huonoin laittamaan seinille mitään tauluja, kun en osaa päättää mitä niihin haluan, joten tälläinen on oikein hyvä ratkaisu. Voin kyllä sanoa, että tuo tuoli ei ole hyvä ratkaisu, se peittyy hyvin vaatekasojen alle.. 

Kuvailin makuuhuonetta toisestakin  kuvakulmasta, mutta ikkunasta paistanut auringonvalo ei antanut oikeutta kuville, toisella puolella ei olekkaan kuin ikkuna sekä harmaat verhot. Makuuhuone on kovin harmaa painotteinen, mutta sopii mielestäni tuohon tilaan hyvin! Saa nähdä mitä saapuva kesä tuokaan sisustukseen tullessaan ;)

Miltä meillä näyttää teidän mielestä? Mulle saa aina linkata omia sisustus aiheisia postauksia tai blogeja ♥

6 kommenttia:

  1. Upea makuuhuone! :)

    VastaaPoista
  2. Ohhh, tässä väsymyksessä töissä kun kattoo tota sänkyä, niin vois vaikka heti rojahtaa sinne nukkumaan :D♥ Pellavainen peitto kuulostaa ihanalle vaan heittää tuohon sängyn päälle!
    Toi musta peili tosiaan toimii hyvin tuolla 8) Kevät ja sisustusinspis on pahin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sua työmyyrää ♥ Mulla on puhelimessa näitä kuvia, jotka ei tee hyvää kun aamulla töissä yrittää silmät auki pitää :D Tuo pellavapeitto on ihana! Katotaan mitä kaikkea tää kevään inspis tuokaan tullessaan ;)

      Poista
  3. Näyttää aivan ihanalta! ♥ Ja voi vitsit, tuollaiset jättityynyt olisi aivan taivaalliset!! Viime Helsingin reissullamme hotellin sängyissä oli juuri sellaiset, ja niihin olisi voinut painaa päänsä koko päiväksi :'D Tuollainen harmaa sävymaailma on ainakin omaan mieleeni, ja se on itseasiassa meidänkin kodin pääväri :) Vielä kun saisimme isomman parisängyn, niin makuuhuonekin saisi uutta ilmettä osakseen! Ihanaa alkavaa viikkoa sinne ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Tuuli ♥ Oi niin uskon ne tyynyt, halusin tuollaiset jättityynyt meidän Porvoo reissun jälkeen, siellä myös sellaiset oli :'D Kiva kuulla, teillä onkin niin kotoisaa mitä sun kuvista nähnyt ♥ Se on kyllä ihmeellistä, miten sängyn koko vaikuttaa koko makuuhuoneen ilmeeseen, toivottavasti saisitte myös pian isomman :) Ihanaa viikkoa myös sinne!

      Poista