22. marraskuuta 2017

BLOGI, HERÄTYS

Voihan blogi. Ensin oli muutama viikko, että en ehtinyt edes ajattelemaan tätä saatika istumaan koneen äärelle, sitten koko bloggeri ei ole toiminut mun omalla koneella, joten kirjoittaminen jäi siihen, huoh. Nyt näyttäisi vihdoin toimivan, joten palaan vihdoin blogin pariin.

Tämä syksy on ollut täysin uuden opettelua, kun arki muuttui kerrasta. Uusi arki on tuonut omat haasteensa parisuhteeseen, ystävyyssuhteisiin sekä ihan vain oman ajan löytämiseen. Blogi on siinä ohessa myös jäänyt hurjasti taka-alalle, jota yritän nyt kovasti saada takaisin teidän lukijoiden lukulistoille.

Mielessä pyörii lukematon määrä erilaisia juttuja, joista haluan päästä kirjoittelemaan. Ostin uuden kameran, jota on helpompi kantaa mukana, joten tulisiko valokuvailtua myös muuallakin kuin kotona, heh.


 Olen ajatellut jatkossa panostaa enemmän blogissa sisustamiseen ja kotiin, se aihe on kuitenkin eniten minua ja sisustamiseen liittyvät postaukset ovat aina olleet blogini suosituimpia. Meillä tulee kodin sisustus muuttumaan jonkin verran tässä hiljalleen, sillä nykyinen tökkii kovin eikä koti tunnu enää niin kodilta, joten aihetta kirjoittaa löytyy. Ja hei, jos myös mies sanoo, että uuden sohvan voisi ainakin hankkia ni sitten pitää antaa mennä!

Pääsette myös pian kurkistamaan miltä meidän kahvilassa näyttää, paljon uudistuksia ollaan sinnekkin tekemässä mutta kaikki aikanaan. Lumiset viikon jatkot kaikille ♥


2 kommenttia:

 1. Jeeee olipa ihana nähä et postaus sulta <3 Sisustuspostauksia on aina ihanaa lukea, joten niitä vaan paljon kehiin ;) Kiireen keskellä on kyllä välillä hankalaa päivitellä blogia ja se on ihan ymmärrettävää :') Postailet kun kerkeet, täällä me ootetaan ♥
  Ja P.S. kiireen keskellä on myös hankala nähdä kavereita ja sekin on muru ihan ok :-* Täällä mää oon edelleen for you<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on kyllä todellakin luvassa ;) Se on niin totta, jos tästä nyt pystyisi alkaan vähän ryhdistäytyyn ja panostaan blogiin, sekä kavereihin ♥ I know babe, mä oon täällä myös edelleen sua varten :-* yritetään nähä mahd. pian!!

   Poista