1. kesäkuuta 2017

WELL HELLO JUNE


Ensimmäinen kesäpäivä starttasi tänään käyntiin, toivon kovasti kesästä tulevan yhtä ikimuistoinen kuin viime vuonna. Aloitin myös loman josta siirryn uusiin työkuvioihin syksyllä, nyt otetaan vain aikaa itselle ja toipumiselle. Olen viettänyt tätä viikkoa mun vanhempien luona ylläpitäen taloa heidän reissun ajan, poikaystävä saapuu myös tänään tänne ja odotan jo huomista, kun pääsee omaan sänkyyn vihdoin nukkumaan!


Vaikka ulkona sataa vettä, on olo aika helpottunut ja iloinen. Koko kesä on aikaa nauttia niistä tulevista kesä ilmoista, tehdä pieniä reissuja, sisustaa kotia ja nähdä kavereita.Toivon myös ehtiväni panostaa blogiin ja sen sisältöön vieläkin paremmin. Odotan kovasti jo tulevia työkuvioita vaikka samalla tietysti nautin tästä tietynlaisesta vapaudesta. Kesälle ei olla suunniteltu vielä yhtään mitään eikä tarvitsekkaan, mennään fiiliksen mukaan! 

Ihan mielettömän upeita kesäpäivä teille kaikille tyypit, nyt nautitaan vaikka välillä sataisikin ♥ Millasia kesä suunnitelmia teillä mahtaa olla?

6 kommenttia:

 1. Ihana fiilistelypostaus ♥ Toivottavasti kesästä tulisi tosiaan ikimuistoinen ja siihen mahtuisi paljon kivoja juttuja - varsinkin sitä auringon valoa ja lämpöä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ No sitä mäkin toivon, erityisesti just lämpöä ja aurinkoo, myös niitä ikimuistoisia hetkiä :')

   Poista
 2. Mä lueskelin sun blogia muutaman postauksen verran ja oi vitsit sun työkuviot vaikuttaa mielenkiintosilta ja muutenkin blogi aivan ihanan inspiroivalta! Tuun aina niin iloiseksi kun löydän tällaisia "pienempiä" näin ihania blogeja luettavaksi !! :)

  xoxo,
  www.riikkamarian.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Riikka, ootan kovasti kyllä uusia haasteita :) Oih iso kiitos sulle, tulee heti itselle niin hyvä mieli kun saa kuulla tuollaista ♥ Toivottavasti jäät jatkossakin lueskelemaan :')

   Poista
 3. Tosiaan täytyy muistaa nauttia kesästä vaikkei se säänsä puolesta siltä ehken näyttäisikään:) Kohta varmaan onneks lämpiää<3 Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaa, kesästä saa kunnolla enemmän irti kun nauttii kaikista päivistä säästä huolimatta :) Kiitos kovasti Kata ♥

   Poista