8. joulukuuta 2015

EARLY DECEMBER


♥ Pitkään valvotut illat, ihanaa seuraa ja lasi viiniä.

♥ Musiikin kuuntelu, voiko parempaa olla kuin kuunnella lemppari biisejä koko päivän niin monta kertaa kuin vain haluaa.

♥ Pitkään nukutut aamut, parhautta !

♥ Sunnuntai aamuna aamupalaksi hetki sitten uunista otettu pannukakku.


♥ Pikku hiljaa nousemassa oleva joulufiilis, tuo vesisade ei tee siitä kovin helppoa, mutta eiköhän joulutorttujen teko ja joulumusiikit tee tehtävänsä.

♥ Blogien ja pinterestin jouluisia kuvia ja juttuja selaillen, mikä fiilis siitä tuleekaan.

♥ Joululahjojen hankkimista ja kaupoissa kiertelyä.

♥ Synttäreiden odottelua ja suunnittelua, ihanaa täyttää taas vuosia :D


♥ Ehdoton ykkönen on eilinen Antti Tuiskun keikka Tamperetalossa, oon edelleen yhtä hymyä ton kaiken jälkeen, huh ja vautsi ♥...

♥ ... ja keikan jälkeinen ruokailuhetki ihanassa pizzeriassa ihanassa seurassa.

♥ Paljon iloa ja onnistumisen tunteita.

♥ Tunne siitä, että tän vuoden kaikki pahat asiat on vain ollut hyvä asia, jotta oon oppinut vihdoin nauttimaan niistä pienistä asioista aidosti ja tekemään mulle tärkeitä juttuja.

Tää joulukuun alku on ollut kyllä älyttömän ihana, osittain tää olo johtuu kyllä eilisestä, ei voi kyllä muuta sanoa ;) eilisen kaltaiset illat muistuttaa siitä, että mun elämässä on niin paljon hyvää kaikkien sairauksien keskellä ! Ihanaa viikonalkua kaikille ♥ 

4 kommenttia:

 1. Muruuu♥ Niin ihania juttuja tässä postauksessa :') Eilinen ilta oli semmonen iso piristysruiske tähän arkeen ja just sitä mitä tarvii<3 Tulispa nyt nsitä lunta niin sais enemmän joulumieltä :) Ja päästäis kuvaileen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos murunen ♥ Eilinen oli kyllä niin huippu ilta, että ihan fiiliksissä edelleen :D♥ lunta kyllä kaivataan ja aika kipeesti jo, täytyy toivoo sitä tarpeeks paljon ni ehkä se tuleekin ;)

   Poista
 2. Oi miten ihana postaus, tuli hyvä mieli! Ja oon aika superkade tosta antin keikasta, oisin niin halunnu tolle peto-kiertueelle mutta kaks kertaa antin keikka jo tänä vuonna niin kolmas ois ollu vähän liikaa :-D Ihanaa joulun odotusta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos Viivi :) haha voi ei, tuskin siellä keikoilla voi liikaa käydä eli seuraavia lippuja vaan varaamaan ;) ihanaa joulun odotusta myös sinne ♥

   Poista