28. joulukuuta 2016

VUODEN VIIMEISIÄ PÄIVIÄ


Joulu vietetty, syöty kunnolla ja availtu paketteja, vietetty aikaa perheen kanssa ja otettu rennosti. Vaikka joulu on nyt ohi niin loma onneksi vielä jatkuu ja uuden vuoden juhlat edessä. Kulunut vuosi on mennyt ihan älyttömän nopeasti, enkä vieläkään usko sen loppuvan muutaman päivän päästä. Tää vuosi on tuonut mulle niin paljon hyviä ja onnellisia asioita, että jonkinlainen koostepostaus kuluneesta vuodesta on tulossa vielä tämän vuoden puolella myös blogiin.


Joulua tähän kotiin ei mitenkään erityisesti laitettu tänä vuonna, koska pyhäpäivät olin poissa kotoa. Joulukuusi oli tarkoitus hankkia, mutta sen totesin turhaksi kun ei siitä kovin pitkään olisi ehtinyt nauttia. Pienempi huonekuusi oli just sopiva tänne ja tuo kivan talvisen fiiliksen eikä sitä tarvitse heti olla heittämässä pois vaan mun puolesta olkoon niin kauan kun vain pysyy hyvänä.

Myös näin joulun alla löysin alennuksesta kauan etsityt pallovalot, joille ei jäänyt kuin muutama euro hintaa. Ne on just sopivat tuohon nurkkaan ja antaa kivasti valoa illan pimentyessä. Nämä olivat kyllä just sopivat koristeet tekemään joulua tänne.


En toivonut tänä vuonna joululahjaksi mitään. Aina on paljon juttuja, joita tarvisi mutta kun niitä toiveita joku kysyy niin en saa mitään mieleen, oonko kenties ainoa? :D Sain kotiin kuitenkin uuden leivänpaahtimen, ruokapöydälle tabletit ja pienen taulun, joita olin miettinyt itse hankkivani, joten aika hyvin se äiti on mun juttuja tässä syksyn aikana kuunnellut. 

Nyt muutamaksi päiväksi lähden mun vanhempien luokse ja takaisin kotiin pääsen palaamaan taas viikonlopuksi ja silloin juhlitaan jo vuoden vaihtumista. Pitäkäähän kiva loppuviikko ♥

12 kommenttia:

 1. Ihana toi vanha laatikossa, jossa toi kasvi on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana ja just sopiva tuohon tarkoitukseen :)

   Poista
 2. Voi kuinka kiva sisustus sulla! Aivan ihana toi puulaatikko peilin edessä!

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Marianne :) Se on ihana, hyvä moneen eri tarkoitukseen!

   Poista
 3. Ihanalta kuulostaa siunkin joulu ♥ Toisaalta ihan kiva että joulu oli yhdessä viikonlopussa juhlittu, sillä nyt on hyvä kääntää katse kohti tulevaa vuotta ja kaikkea mitä se mahtaakaan pitää sisällään :) Olen kyllä ihan samanlainen tuon lahja-asian kanssa, koskaan en saa suutani avatuksi kun joku kysyy lahjatoiveita, mutta enpä oikeastaan tänäkään jouluna toivonut pahemmin mitään muuta kuin uuden blenderin, ja sen myös sain :D Kivoja ja hyödyllisiä juttuja siekin oot saanut!

  Kommentoit usein että miulla on kivoja kuvia blogissa/instassa, mutta näitä siun kuvia kun katsoo, niin näähän on myös ihan super kauniita! ♥ Tuo sisustuskin on juuri sellainen, minkä itsekin haluaisin :) Aivan ihanaa uutta vuotta Emilia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot niin oikeassa tuon joulun suhteen, nyt katse kohti tulevaa :) Haha, en ole siis ainoa. Miten musta tuntuu, että silloin kun ei toivo mitään niin saa just ne asiat lahjaksi, mitä on ehkä vähän salaa toivonutkin ;) Kaikki lahjat tuli tarpeeseen, joten oikein hyvä saalis tälle vuodelle. Voi Tuuli, kiitos sulle tuhannesti ♥ Sä saat sun kommenteilla mulle aina niin hyvän mielen, oon aina yhtä hymyä! Oikein ihanaa uutta vuotta Tuuli ♥

   Poista
 4. Ihana joulu ollut siulla varmasti! :) Ja tiedän tunteen, kun joku kysyy, mitä haluan joululahjaksi ja yhtäkkiä en muista yhtäkään todellista tarvettani :D Onneksi minunkin juttujani oli tänä vuonna kuunneltu ja sain ihania ja käytännöllisiä joululahjoja, joista on iloa vielä pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, en oo siis oinoa jolla tuottaa tuskaa kertoa niitä toiveita eteenpäin :D Oi, kuulostaa hyvälle, ne on ollut sit oikein hyviä juttuja :)

   Poista
 5. Vihdoin sä sait uuden leivänpaahtimen, jeee!!! 8)) Pallovalot on ihanat ja sun koti näyttää kodikkaalta<3

  VastaaPoista
 6. Sinulla on aivan käsittämättömän kaunis blogi ja koti! Hukun näihin kauniisiin kuviisi, sinulla on todellakin silmää kauneudelle ja sommittelulle. Ihanan näköistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mielettömän iso kiitos tästä kommentista, et tiedäkkään kuinka iloseks mut just teit, oon yhtä hymyä ♥ Kiitos tuhannesti :')

   Poista