1. heinäkuuta 2015

MATERIALISMI UUTUUKSIA

Ihanaa keskiviikko iltaa kaikille  Heinäkuu vaihtui ihan hujauksessa, mutta onneksi ainakin täällä todella lämpimässä ja aurinkoisessa säässä. Jos nyt vihdoin sais kaivaa kaapista ne loputkin kesä vaatteet ;) Kyselin teiltä muutama postaus takaperin, että kiinnostaako teitä ostospostaukset ja sain vastauksen erittäin positiivisena. Joukosta löytyy myös muutama juttu, jotka olen saanut ja halusin myös näyttää nekin teille tässä samassa. En saanut vielä kaikkia kuvattua, sillä valonmäärä hävisi pikku hiljaa iltaa kohden, mutta esittelen muutaman jutun sitten vielä myöhemmin.


Aloitetaan tästä ei niin kesäisestä, mutta sitäkin ihanemmasta yksilöstä. Tilasin house of brandonin alennuksista syksyksi takin, mutta se pääsikin käyttöön heti kun saapui. Takki oli kyllä just eikä melkein sellanen miksi sen kuvittelinkin ja oikeastaan oli ihan kiva saada se käyttöön hetkeksi niin tietää mitä syksyllä on luvassa ;)


Tämän ihanan bikbokin mekon pongasin ensimmäistä kertaa heidän nettisivuiltaan ja jouduin lopulta myös tilaamaan sen sieltä sillä myymälästä ei enää tämän värisenä tuota mekkoa löytynyt. Mekko on ihanan kevyt eikä yhtään tylsä hieman pussimaisen yläosan sekä avonaisen selän ansiosta. Kärsin edelleen huonosta ihosta selässä, mutta alusmekon tai avonaisten hiuksien kanssa tämäkin "ongelma" saadaan ratkaistua.


Tänä kesänä oon hurahtanut kaikkeen raidalliseen ja sen kyllä näkee. Tämä ihana mekko lähti mukaan cubukselta. En voi sietää, jos mekoista näkyy alusvaatteet läpi mutta tämä oli kyllä positiivinen yllätys eikä tälläistä ongelmaa ole. Ihanan kevyt ja sopivan mittainen, lisäksi edessä olevat narut tuovat kivaa ilmettä ja tietynlaista merihenkisyyttä.


Oon jo ikuisuuden yrittänyt löytää sopivia raidallisia balleriinoja ja kun bongasin nämä, ei tarvinnut enää miettiä otanko vai enkö :D nämä on ihanat yhdistää töissä mustan bleiserin ja kultaisten korujen kera.


Ja vielä lisää raitaa ;) Tämän maximekon ostin meiltä töistä, myöskin tälläistä on tullut etsittyä jo pitkään. Tätä on tullut pidettyä paljon bleiserin sekä vaalean neuleen kera, menee hyvin myös viileämmillä ilmoilla.


Sain vihdoin tilattua house of brandonilta kunnolliset juoksukengät ja nämä oli kyllä heti paketista aukastua täyttä rakkautta halusin ehdottomasti hieman väriä niihin ainaisten mustien kenkien tilalle ja kyllä lenkillä käyminen on saanut ihan uudenlaista innostusta kun jalassa on hyvät kengät.


Äiti yllätti mut kyllä täysin juhannuksena, kun hän kertoi tilanneensa mulle MK:n laukun ! Oon jo monta vuotta yrittänyt ostaa itse tätä laukkua, mutta nyt se tulikin täytenä yllätyksenä voin sanoa, että oli siinä näkemisen arvoinen ilme, kun juhannus sunnuntaina äiti marssi ovesta sisään herättäen ja näytti koneelta mitä on tilannut, hieman sai hieroa silmiään :D


Vielä viimeisenä haluan näyttää teille miten ihanan kummimukin sain mun rakkaalta kummitytöltä toisella puolella on kuva meistä tirriäisen kanssa ja toisella taas tekstiä. Kyllä maistuu aamukahvikin ihan erilaiselle kun sen tästä kupista on hörppinyt ;)

Siinä ne nyt olisi tältä erää, kertokaa ihmeessä mitä mieltä ootte näistä. Sain tänään kunnolla energiaa kirjoitella blogijuttuja ylös ja monta postausta olisi nyt toteutuksen alla, ei ainakaan lopu hetkeen aiheet kesken ;)

18 kommenttia:

  1. Tosi kivoja ostoksia!❤️

    VastaaPoista
  2. Katselin tuota samaista takki Jyväskylän VILA-liikkeessä, mutta en sitten pysähtynyt edes kokeilemaan takkia. Olisi vaan pitänyt, koska nyt olisi saanut kivalla alennuksella uuden takin syksyä varten :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan, toi on kyllä ihan mielettömän ihana takki ja ihanan kevyt :) toivottavasti löydät jonkun samantapaisen jostakin.

      Poista
  3. Onpas kivoja ostoksia :) ihanat nuo balleriinat ja vautsi tuo laukku ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti, tullut tehtyä kyllä hyviä löytöjä :) eikös ookkin, oon ihan myyty noille molemmille ;)♥

      Poista
  4. IHANIAAAAA JUTTUJAAA!♡ voi mikä innostus tuli lähteä shoppailemaan ja kiertelemään alennusmyyntejä! Hihhi, miun vaatekaappi on aikalailla raita-painoitteinen niin nuo raitaiset voisi löytyä miun kaapista ;) ihanaaa torstaita!♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih voi kiitos, kerrankin hyviä löytöjä ;) no hei näin kesällä voi todellakin lähteä vähän kierteleen uutuuksia sinne vaatekaappiin, naisella ei voi vaatteita olla koskaan liikaa ;D raita kuosiset vaatteet on kyllä kovassa suosiossa, kivan merihenkisiä !

      Ihanaa viikonloppua sulle murunen ♥

      Poista
  5. Ihania ostoksia! Edelliseen postaukseen liittyen sanoisin, että tykkään blogistasi juuri siksi koska tuot rehellisesti esiin myös ne negatiiviset asiat :)! Toisin kun monet blogit jotka ovat vain pintakiiltoa. En ole silti saanut blogistasi negatiivista kuvaa, vaan se on silti oikein positiivinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) voi eikä miten ihana kuulla, sait kyllä hymyn huulille tällä kommentilla :') haluan pitää blogin aitona ja rehellisenä paikkana ja siihen kuuluu myös ne elämän risukasat, enkä halua niitä peitellä :) kiitos suuresti sulle ♥

      Poista
  6. Oon itsekin käynyt hypistelemässä Bikbokissa tuota mekkoa.. :D en vaan oo raaskinu ostaa, nyt kyllä harmittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih joo mä kävin kans sitä monesti katsomassa ja sovittelemassa ennen kuin sitten päätin, että nyt se lähtee kyllä mun matkaan ;)

      Poista
  7. Siis voi vitsi mitä ihanuuksia, etenkin toi takki ja kaikki raidallinen<3 täytyy varmaan tehä pieni ryöstöretki sun kaapille ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitos muru, toi takki on kyllä täyttä rakkautta ♥ haha, mä voin sit tulla kyllä tekeen saman sun vaatekaapille, sieltä löytyy niin iihania juttuja että huh ;)

      Poista
  8. Mulla on tuo sama mekko BikBokista, mutta sinisenä. Nyt harmittaa, etten ostanut tuossa värissä, on niin älyttömän nätti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi se sininenkin oli ihana, katselin kyllä niitä kaikkia ja harmittaa kans että en ostanut parissa muussakin värissä tuota ;)

      Poista
  9. Aivan ihania ostoksia! Ja muutenkin todella kivan oloinen blogi :-) Täytyykin jäädä seurailemaan myös jatkossa!

    ♥:llä http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos Henna kovasti :) piristit kyllä päivää ja tervetuloa vain seurailemaan :)

      Poista