19. heinäkuuta 2015

VIIKON PIENIÄ ASIOITA


Hei ihanat piitkästä aikaa ♥ tässä hetken oon nyt istunut ja miettinyt, että mistähän sitä alkaisi kirjoittaa. Tätä postausta en aloita perinteisellä "tässä on taas ollut kaikenlaista" vaan mennään suoraan kuvien pariin, jotka näyttää olevan kuluneelta viikolta melko ruokapainotteisia, hah ;) Yks päivä suuntasin ruokakaupan kautta suoraan Emilian luokse, jossa kokkailtiin hieman terveellisemmän näköistä sapuskaa, pakko ylistää kyllä tota Emilian tekemää leipää, ihan uskomattoman hyvää :p


Viime viikonloppu meni talovahtina vanhempieni luona. Oli pakko käydä keräämässä aamulla kukkia omasta pihasta, jota ei ole saanut enää kohta vuoden päiviin tehdä :D pieniä juttuja, joita osaa arvostaa vasta kun niitä ei pystykkään tosta vain tekemään. Kyllä tollaset sunnuntai aamut kuuluu viettää sängyssä loikoillen kuuman kahvikupin kera ja katsella netflixiä.


Kotona on tullut vietettyä myös viime aikoina suhteellisen monta iltaa ihan vain sairastelun takia. Työkaveri toi piristyksenä kukkia ja sanoi, että toivottavasti kotona olisi nyt "kivempi" makoilla pääkipuisena, voi miten tulikaan hyvä mieli tästä :') sain myös vihdoin tilattua uudet peitot kotiin ja voi miten nukkumisestakin tuli mukavaa kun voi illalla kääriytä lämpöisen ja muhkean peiton alle, pienet on ilot.

Ihania pieniä juttuja tapahtunut, jotka saa kyllä totaallisesti rentoutumaan. Hetken päästä suunnataan äitin kanssa vähän kirppistelemään toivoen että löytäisin sieltä taas jotain pientä kivaa kotiin. Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥ mitäs teille kuuluu ?

8 kommenttia:

 1. Siun kuvat on kyllä aina niin ihania!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että kiitos kovasti Annukka, ihana kommentti ja piristi kyllä kovasti :')♥

   Poista
 2. Voi että, kuulostaapa niin ihanalle! <3 Noi kaikki on kyllä just niitä pieniä ilonaiheita mistä saa hymyillä :') Onneks mun tekemä leipä on maistunu ;) Mä oon kans käyny äitin pionipenkistä hakeen pioneita kotiin :'D<3 Toivottavasti pääkipu on helpottanu ja tee hyviä löytöjä kirpparilta 8) Illalla nähää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei sanos muuta, pieniä mutta sitäkin suurempia ilon aiheita :) sun leipomukset on kyllä aina ihanan suussa sulavia :p kyllä tää olo alkaa taas oleen ihan hyvä ja pikku hiljaa takas terveiden kirjoihin ♥

   Poista
 3. Kauniita kuvia♥ Ja älyttömän isoja mansikoita! ;o :D Oon tänään vaan löhöilly, siivoillu ja tehnyt 7kk ikäselle pojalle ruokia pakkaseen. :) Huomenna aattelin kans kävästä kirpputoreilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Jenni ♥ eikös ookkin, yllätyin itekkin kun noi kaupan hyllyltä pongasin :p Voi miten lepposalta päivältä kuulostaa, ihan vain kotioloissa :) teehän hyviä kirpparilöytöjä :)

   Poista
 4. Ihanan raikkaita ja kauniita kuvia <3 Sun ja Emilian tarjoilut näyttää kyllä niin hyviltä aina :p Tota leipää vois kyllä mielellään maistaa :) Harmi, jos oot sairastellut viime aikoina :( Toivottavasti se on vaan ohimenevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle kovasti Katri ♥ haha, joo me ollaan aina kokkailemassa jotain :D kysäse Emilialta ohjetta leipään niin kuin mä tein ja kokeile ehdottomasti, niin hyvää :p kyllä tää olo tästä pikku hiljaa kohenee, migreeni täällä taas vaivaa :/

   Poista