25. heinäkuuta 2015

HEINÄKUUSSA MINÄ OLEN...

 

...  saanut kunnon inspiraation kodin sisustamiseen. Parin viikon päästä tänne kotiutuu kokonaan uusi ruokapöytä ja tuolit sekä tv-taso. Eteisen seinään on vihdoin saatu kiinnitettyä peili, joka on kyllä väliaikainen kunnes siihen löytyy joku ihana katseenvangitsija.

... katsellut Ellan kanssa fifty shades of gray, oli kyllä mainostamiseen nähden vähän laimea leffa, mutta kyllä ihan katsomisen arvoinen.

... innostunut selailemaan jo hieman syysvaatteita, tää kesä tosiaan on mennyt ohi ihan hujauksessa.


... väsynyt työnteosta ja saanut muutamana iltana vuodattaa kyyneleet väsymykseen. Vastineeksi sain myös iloisia uutisia työrintamalla alkuviikosta, joten eiköhän tää helpota tästä taas.

... ladannut soittolistoille uutta hyväntuulista musiikkia piristämään kotona vietettäviä aikoja.

... fiilistellyt pimeinä sadeiltoina kynttilöitä.


... ostanut kukkasia ja innostunut niistäkin ihan mielettömästi viime aikoina, että tekisi mieli ostaa jokaiseen purkkiin niitä :D tuo ne vain sitä kodikkuutta lisää.

... leiponut Emilian kanssa vohveleita, joiden kanssa lisukkeena löytyi mansikoita, tummaa suklaata ja pilttiä :p

... tajunnut, kuinka hyvä olo mulla oikeastaan onkaan tällä hetkellä


... ja tässä nyt lähdetään viettämään ihanaa grillailu iltaa hyvässä seurassa. Ulkona on kyllä viilennyt jo sen verran, että mekon joutuu kyllä vaihtamaan pitkiin housuihin ja neuletakkiin, mutta eiköhän seura ja lämmin ruoka korvaa kaiken ;) 

Ihanaa viikonloppua ja nauttikaa

14 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus, paljon olet kaikkea kerennyt tehdä! :) kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Viivi, kaikkea sitä sitten lopulta ehtiikin vaikka työkiireiden ohella ei aina siltä tunnukkaan :)

      Poista
  2. Voi miten ihana postaus! Mukava kuulla että sulla on hyvä olo ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihana ♥ kyllä nyt on ihan hyvä fiilis kaikista huonoista päivistä huolimatta :)

      Poista
  3. Ihania juttuja oot ehtinyt heinäkuussa puuhailemaan! Odotankin jo näkeväni kuvia, sitten kun uudet kalusteet saapuvat sinne :p Paljon tsemppiä sulle töiden kanssa! :) Tosi mahtavaa kuulla, että sulla on hyvä olo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sitä aina kuitenkin ehtii paljon tekemään vaikka työkiireet painaakin päälle :) hih, ihan varmasti kuvailen ne heti tännekkin kunhan saapuvat ;) kiitos paljon Katri, oot säkin aina sellanen positiivisuuden lähde että huh ♥

      Poista
  4. Voi mahdoton miten ihania kuvia! Tosi kauniita <3 Oot myös ehtinyt tekemään kaikkea kivaa! Itselläkin puri sisustuskärpänen nyt kesällä, mutta oon tähdännyt energian ensin kodin raivaamiseen ennen kuin hankin uutta tilalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Iina, ihana kommentti ♥ toi on kyllä hyvä ensin vähän tyhjentää ja sitten hommata sitä uutta ;) itellä ei oo kerennyt vielä kertymään juurikaan mitään ylimääräistä, joten enemmänkin pitää vain ostaa että saa tyhjätkin kohdat täytettyä :D

      Poista
  5. Tosi hauska postaus! Ihanan positiivista. Voisi iteki yrittää koota jotain tällaista Heinäkuun Erikoiset-postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kovasti Saana ♥ tee ehdottomasti sellanen postaus, lukisin sun blogista kyllä mieluusti sellasen :)

      Poista
  6. Voi murlemi, olipas tää ihana postaus! :>♥ Pitää itekkin koota joku tämmönen kiva! Me ollaan kyllä taidettu leipoo jotain muutakin.. ;) heheh.. #ruokabileet (myös huomenna :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru kovasti ♥ teet kyllä ehdottomasti jonkun tälläsen ;) no kieltämättä otsikko on vähän hämäävä koska me tosiaan ollaan leivotti vähän enemmänkin ;D #ruokabileet #huomenna #vaimomatskua ;)

      Poista