2. maaliskuuta 2015

TYTTÖHÖMPPÄÄ


Ehkä aidosti ensimmäistä kertaa blogin historiassa mä kirjoitan tällästä kunnon tyttöhömppää ja vieläpä kynsilakasta :D oon vaan huomannut viime aikoina blogeissa että tämän tyyppiset postaukset ovat suosittuja ja niitä kaivataan blogeihin vieläkin enemmän. Ite tykkään myös lukea niin paljon vaatteista, kauneudesta ja muusta vaaleanpunaisesta höpötyksestä, että miksipä myös minä en joskus ihan vain kirjoittelisi tälläisistä. Koska mä oon niiin lomalla niin oon tehnyt myös niitä "lomajuttuja". Vielä täytyisi toteuttaa leffassa käyminen ja shoppailua kirppareilla, mutta muuten taidan vaan makoilla sohvalla, lakkailla kynsiä ja kuluttaa viaplaystä suosikki sarjat ihan puhki.

Mä innostuin tuossa yksi ilta lakkaamaan kynnet ja kokeilin ensin tummaa harmaata. Tykkäsin siitä kovasti, mutta ei se sit vain oikein iskenyt kun tykkään enemmän ihan neutraaleista väreistä, joten se sai lähteä. Niin kuin joku saattaa huomata niin se pirulainen tarttui oikein huolella tonne kynsinauhojen alueelle enkä saa sitä oikein kunnolla pois. Ehkä se siitä kuluu joku päivä. Löysin joulun alla sokokselta 3€ uuden kynsilakan mun valikoimaan; ihana vaalean beige, joka kyllä mun silmissä käy asuun kun asuun. 


Oon innostunut tekemään kunnolla erilaisia listoja ja lappusia, että mitä kaikkea täytyy / olisi ihana hankkia ja uusia kynsilakkoja löytyy tuolta listalta heti alkupäästä. Haluan ehdottomasti jatkaa tällästä rentoa tyttömäistä linjaa myös nyt kun arki alkaa, jotta saan pidettyä jonkinlaista rentoa otetta yllä. No hei, kuka tyttö ei sanoisi että illalla telkkaria katsellessa ei muka rentoutuisi kun rauhassa lakkailee kynnet uuteen kuosiin ? ;)

Seuraava projekti taitaa olla hiusten kihartaminen ja kirpparille lähteminen, miten muutenkaan sitä lomamaanantain voikaan viettää ! Ihanaa viikonaloitusta teille murut ♥

8 kommenttia:

  1. Tyttöhömppää pitää aina välillä ollakin. :) Kivan väristä lakkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se on kyllä totta ;) toi on kyllä yks ihanimmista mitä mulla on :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus ja ihanan sävyinen kysnilakka!:) hei, taidetaan olla samiksi kun mäkin tykkään vaaleanpunaisesta älyttömästi!:D

    http://vimppumoi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti ♥ no joo sit me kyllä ollaan, vaaleanpunainen on vaan niin ihana väri *-* haalin seuraavaksi piristämään kukkia tuossa värissä ja jotain tekstiilejä kevääksi ;)

      Poista
  3. On kyllä kiva värinen lakka :)

    VastaaPoista
  4. Mukavaa lomaa <3 Ja ihanaa tyttöhömppää! Kauniin sävyinen lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Iina, ihana nähdä että nämä tälläset hömppäpostaukset on näin suosittuja ♥

      Poista