26. kesäkuuta 2017

KODIN ESITTELY: MAKUUHUONE

Sateinen maanantai, heräiltiin rauhassa ja katseltiin telkkaria kaikessa rauhassa ennen kuin poikaystävä lähti töihin, perinteinen maanantai siivous on myös tehty, tehokas aamu siis. Esittelen teille meidän kotia nyt pikku hiljaa huone kerrallaan, nämä kotipostaukset kun yleensä ovat olleet blogin luetuimpia. Aloitetaan makuuhuoneesta, joka alkaa olla ensimmäinen huone, joka on valmis.


Tässä asunnossa on ollut ihana saada makuuhuone taas erikseen ja sisustaa se ihan uudestaan. Meiltä löytyy 160 senttinen jenkkisänky, joka on kyllä paras sänky mitä oon ikinä omistanut, niin hyvä nukkua. Meinasin ennen muuttoa myydä nuo valkoiset jakkarat, mutta onneksi säästin ne lopulta, ne sopii yöpöydiksi just hyvin. Uusi vaaleanharmaa päiväpeitto sekä mustat valaisimet on ihan täydelliset, kerrankin löytyy heti sopivat yksilöt joihin tykästyn.


Yksi ruokapöydän tuoleista siirtyi makkariin, johon voi riisua ne vaatteet tai heittää päiväpeitto yön ajaksi. Tuo nurkka tulee hieman tässä pian muuttumaan, kun siihen kiinnitetään seinään televisio, joka odottaa olohuoneen lattialla pääsyä sinne. Ikeasta ostettu ylipehmeä lankamatto tuo kivasti pehmeyttä ja miten ihanalta se tuntuukaan jalkojen alla, samanlainen löytyy myös kylpyhuoneesta.

Seinille varmasti täytyisi keksiä jotain tauluja tai hyllyjä joskus, kattovalaisinta ei myöskään ole vielä hankittu, kun ei sitä ole tarvinnut. Tän kodin sisutamista kohtaan mulla on ensimmäistä kertaa ollut aidosti inspiraatio ja halu laittaa tätä, tehdä tästä viihtyisä ♥ tykkään!

Miltä sisustus näyttää teidän mielestä? Ihastuttavaa viikon alkua ♥

10 kommenttia:

  1. Näyttää niin ihanalta ♥ Olen jo varmaan aiemminkin sanonut tämän, mutta osaat sisustaa todella hyvin! Tuollaiset pienet pörrömatot olisi aikeissa hankkia meidänkin makkariin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli hurjasti, sun kommentit aina nostattaa niin hymyn huulille ♥ Tuo matto on niin ihana, joten suosittelen kyllä, ihanan pehmoisia :)

      Poista
  2. Ihana sisustus! <3 odotan niin paljon, että päästään muuttamaan joskus omaan kotiin ja saadaan sisustaa ihan mielemme mukaan, kun tilaa on enemmän kuin 39 neliöä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ♥ Odotan myös sitä ihan omaa kotia, sisustaminen ja muutenkin kodin laittaminen olisi paljon helpompaa :)

      Poista
  3. Aivan ihana makkari ♥ Mun täytyisi uusi päiväpeitto ostaa, tuo olisi juuri oikean värinen, kun meillä vallitsee sama värimaailma makkarissa mitä siellä:) Täälläkin odotellaan sitä omaa kotia ja sen sisustusta oman mielen mukaan.:D Nyt on miehen asunto kyseessä niin hän on tarkka, eikä halua mitään reikiä seiniin... C'moon miehet, seinät tarvii tauluja niiin johan mukavuustaso nousisi!:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Kata ♥ Tuo Elloksen päiväpeitto oli niin huippu löytö, kannattaa sieltä kurkistaa, jos löytyisi teillekkin sopiva :) Voi apua, voin niin kuvitella teidän tilanteen, niitä tauluja sinne seinälle nimenomaa pitää saada ;)

      Poista
  4. Aivan ihana! Tyylikäs ja kodikas! Nuo jakkarat yöpöytinä kiinnittivät heti huomion ja ovat todella kivat yöpöytinä. Teillä on niin kaunista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjan paljon kommentista Jenna, tykkään itekkin noista jakkaroista tosi paljon ♥

      Poista
  5. Tosi kiva sistustus, aivan kuin jostain sisustuslehdestä!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista