3. lokakuuta 2017

KOLME KUUKAUTTA


Siitä on nyt kolme pitkää kuukautta kun viimeksi kirjoitin blogia. Arki muuttui hurjasti, kun meidän oma kahvila avattiin, päivät ovat kuluneet työn merkeissä eikä tekemisen puute ole ehtinyt iskeä. Pikku hiljaa helpottaa tämä oma työtaakka, kun työntekijät helpottavat sitä, ehtii välillä keskittyä vapaa-aikaan.

Me vietimme poikaystävän kanssa ihanan viikonlopun kauniissa Porvoon vanhassa kaupungissa jokunen viikko sitten, jonka päätteeksi sain mielettömän kauniin sormuksen ♥ Vietettiin kihlajaisia ihanien ystävien ympäröimänä tuossa viikko takaperin todella onnistuneesti, oli rentouttava ilta.

Kotia on yritetty laittaa sen mukaan mitä on ehditty. Seuraava isompi projekti olisi löytää vanha puinen ruokapöytä, niitä on vain viimeaikoina ollut melko vähän saatavilla. Saa vinkata, jos joku tietää mistä kannattaisi katsoa ;)


Herättelen blogin taas pikku hiljaa eloon, ihana jos jatkatte mukana vielä. Nyt tuota aikaa valokuvata löytyy myös valoisalla ajalla vaikka päivät kovin pimeitä jo ovatkin.
Mitä teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun olet taas postailemassa! :) Ihania kuvaotoksia teiltä<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti :) Pikku hiljaa alkaa koti saada sellasen ilmeen, mitä oon etsinytkin.

   Poista
 2. Jeeee ihanaa, murulta tullu postaus<3 Onhan tätä jo odotettukin ;) Vitsi noi Wieniläistyyppiset tuolit näyttää kyllä ihan älyhyvälle, oli niin hyvä hankinta! Ja toi pellavainen peitto tossa päällä, ihanaa rustiikkia :)<3 Hyvä että työtaakka alkaa helpottaa pikkuhiljaa! Pus oot ihana, nähään illalla vaimokkeiden laatuajan parissa ikeassa ;P♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoin ja viimein :'D Noi tuolit oli hyvä löytö, nälkä kasvaa syödessä ja nyt haluisin niitä lisää ;) Toi peitto on super pehmee ja laadukas, vaikka lähtösin Ikeasta! Yritetään nähdä pian murunen <3

   Poista
 3. Ehdottomasti täällä ollaan vielä <3 Ihana lukea kuulumisiasi, ja hurjasti onnea kihlauksen johdosta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Tuuli siellä, sun juttuja ja kommentteja onkin ollut ikävä <3 Kiitos kovasti!

   Poista