28. toukokuuta 2017

TÄYDELLINEN PÖYTÄ MUUTAMALLA EUROLLA


Selasin nettiä jo useamman viikon ja yritin etsiä uutta, pyöreää pöytää meille. Tässä asunnossa keittiö ja olohuone ovat yhtenäistä tilaa, joten hieman isompi ja massiivisempi ruokaryhmä on tänne parempi. Etsin uusia pöytiä, mutta hinnat olivat reippaasti yli 100€, joka on vähän liikaa tässä budjetissa, kun yrittää päästä halvalla ja helpolla.

Käytiin paikallisella kirpputorilla kerran vain nopeasti pyörähtämässä ja siellä nurkassa tämä pöytä oleili, hintalapussa 5€ hinta. Käytiin parin päivän päästä uudestaan ja tuo pöytä oli siellä edelleen, se oli merkki että mun on otettava se :'D pikkusen hioin pintoja ja maalasin valkoisella, pöytä on kuin uusi ja just sellanen kun meille halusin, jopa mies tykkää tästä enemmän kuin edellisestä.


Kokeilin ensin harmaata maalia, mutta harmaa pöytä ei sopinut tuolien kanssa yhteen, valkoinen on ehdottomasti parempi. Hieman meillä alkaa olla ehkä liian vaaleaa, joten nyt täytyy etsiä keittiöön tummempi matto ja jotain tummia yksityiskohtia lisää. Pikku hiljaa alkaa muodostua kunnolla tämä koti ja miten huonekalut täällä haluaa.

Mitä te tykkäätte? :) Aurinkoista sunnuntaita kaikille!

6 kommenttia:

 1. Oho, en ollu uskoa silmiäni, kun näin ton hinnan! Ihan mieletön löytö :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli vähän samanlainen fiilis, kun katsoin sitä hintaa :D Tuo oli kyllä yksiä parhaita kirpputori löytöjä, mitä oon tehnyt :)

   Poista
 2. Aivan ihana toi pöytä! Kyllä tuunaamalla vaan saa niin kivoja juttuja<3 Ja ihana kun se on nyt uniikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaa, eipä tuu tällästä pöytää vastaan keneltäkään muulta ;) Tuunaamalla saa niin paljon juttuja aikaan ja just niitä ainutlaatuisia yksilöitä ♥

   Poista
 3. Siis mitä, 5 euroa?!! :D Aivan mielettömän hyvä löytö ja tosiaan tuo pöytä sopii teille todella hyvin ♥ Itsekin olen miettinyt jotain pyöreää pöytää, mutta saa nähdä millainen meidän tulevaan asuntoon parhaiten sopii...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin varma, että hintalapussa oli pilkku virhe, mutta kyllä se tolla hinnalla mulle myytiin :D Toi oli kyllä niin huippu löytö ♥ Ehdottomasti kyllä suosittelen pyöreää pöytää, jos sellainen teillä joskus uuteen asuntoon mahtuu, tuon ympärille on ollut helpompi asetella tuolit ja se tuo jotenkin ihan uudenlaista tunnelmaa :)

   Poista