18. toukokuuta 2017

OLOHUONEEN MUSTA ELEMENTTI

Mulla alkoi neljän päivän vapaat, joista aijon nauttia kunnolla. Viikonloppuna olisi suunnitelmissa käydä ulkona syömässä, nauttia auringosta, nähdä ystäviä sekä viettää pitkästä aikaa yhteistä vapaata viikonloppua poikaystävän kanssa. Meillä menee arkisin työvuorot yleensä ihan ristiin ja joskus ollaan myös viikonloput työnteon parissa, joten tälläset vapaat tulee todella tarpeeseen.


Halusin näin viikonlopun aluksi tulla näyttämään teille, miten upean lyhdyn äiti mulle antoi. Näin kesällä se luo kivaa tunnelmaa sisällä, kunhan parvekkeelle saisi ostettua kalusteet, se varmasti pääsee syysiltoina sinne. Vaikka kodin sisustus on vaalea, haluan ehdottomasti joukkoon jotain tummempaa ja tästä on hyvä lähteä liikkeelle. Jos koti ei olisi vuokra-asunto, maalaisin varmasti edes yhden seinän, mutta tuodaan elävöitymistä jollain muilla keinoilla.

Mitä tykkäätte, sopiiko tänne? Ihastuttavaa ja aurinkoista viikonloppua tyypit ♥

4 kommenttia:

 1. Siis pakko sanoa että rakastan siun tyyliä sisustaa! ♥ Saat vaan kaikki näyttämään niin hyvältä, ja osaat yhdistellä eri elementtejä ja kontrasteja keskenään :) Tuo lyhty on kyllä todella kaunis ♥ Ihanaa että teillä on yhteinen vapaa viikonloppu - muistan hyvin kun olin vielä edellisessä työssäni, niin meilläkin meni poikaystäväni kanssa lähes aina työvuorot ihan ristiin.. Ihanaa viikonlopun jatkoa siis sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tuuli miten ihana kommentti ja miten ihanasti sanottu :-* Tuo lyhty on omasta mielestä myös äärimmäisen ihana ♥ On kyllä ollut ihana nauttia kunnolla yhteisestä ajasta ja näistä upeista säistä :) Ihanaa alkavaa viikkoo sinne ♥

   Poista
 2. Toi lyhty tuo kyllä ihanaa särmää teidän kotiin! Voi että mä haluan päästä jo käymään siellä ihasteleen kaikkee <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan tuo, toi on just hyvä tänne :) Tuut heti ku vaan ehdit :-*

   Poista