25. marraskuuta 2016

JOULUN TOIVE JA HANKINTALISTA


christmas 2016


Tasan kuukausi jouluaattoon! Tänäkään vuonna mulla ei ole sen suurempia joululahja toiveita, erityisesti odotan hyvää ruokaa, joulun tunnelmaa ja perheen kanssa vietettyä aikaa ♥ Aina sitä kuitenkin, varsinkin tälläistä kollaasia koottaessa tulee mieleen joitakin toiveita, joita tarvitsee. Tähän kokosin aika pitkälti sellaisia asioita, jotka ovat mun pitkän ajan ostoslistalla.

Uusi sänky onkin tulossa mun vanhemmilta kun he ovat hankkineet uuden, ihana saada vihdoin kunnollinen ja tarpeeksi leveä, hah. Sängynpääty uuteen olisi mietinnässä, saa nähdä millanen lopulta tulee hankittua tai tehtyä. Kotiin olisi myös listalla uusi matto olohuoneeseen sekä isompi valaisin, pienistä sisustus yksityiskohdista puhumattakaan.

Jos nyt jotain toivon tänä jouluna lahjaksi niin oon haaveillut kunnollisesta repusta jo pitkään, koska sellanen multa puuttuu kokonaan. Myös mun molemmat työt ovat sellaisia, että treenivaatteet on paras asuste työajalle, joten sellaisia tarvitsee vähän koko ajan ja nimenomaa kestäviä sellaisia.

Voi miten jouluun liittyviä postauksia onkin nyt kiva kirjotella, onneksi se on vasta edessä ;) Mitä te toivotte tänä vuonna?

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja kaikki<3 Sää mitään uutta mattoo tarvii, kun sulla on se arkku ;) haha! Ja oi että, mäki niin haluisin isomman sängyn <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää nykynen matto on jo aika likanen ja kauheen vaikee siivota, joten uus helppohoitosempi tilalle ois aika kiva :) Nyt sun täytyy vaa alkaa metsästään uutta sänkyä ;)

   Poista
 2. I'm in love with the boots *-*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista