26. huhtikuuta 2016

BLOGIEN ESITTELY / VIIMENEN OSA

Nyt olisi aika laittaa viimeiset blogit näytille ja kuitata vihdoin tämä projekti loppuun. Olihan tuossa hieman hommaa käydä kaikki blogit kunnolla läpi ja tehdä esittelyt, mutta tämä oli myös todella palkitsevaa päästä näkemään pienessä hetkessä näin monta hienoa ja erilaista blogia kirjoittajineen. Muutama linkitetty blogi olikin lopettanut tässä alku vuonna, joten ne eivät myöskään tässä näy. 

Kiitos kaikille näistä blogeista ja toivottavasti myös muut löytävät näihin. Kaikki blogit ja esittelyt löytyvät täältätäältä ja täältä.


Jennan blogissa kiinnitin ensimmäisenä huomiota upeaan blogin ulkoasuun ja ihanaan banneriin. Blogista löytyy mm. ostosten esittelyä, vähän sisustusta, kuukauden suosikkeja ja ennen kaikkea ihania kuvia, joista ainakin mä tykkään kovasti. Blogista löytyy vielä muutaman päivän linkitä blogi- postaus, joten jos sinne haluaa käydä jättämässä myös omaa blogiaan niin se löytyy täältä :)

Blog by Tinka

Tinkan blogi on ihanan asupainotteinen mutta sekaan mahtuu paljon muutakin kuten päivä kanssani- postaus, musiikkia, ostosten esittelyä ja kuulumisia. Isot ja valosat kuvat iskee muhun ja tykkään kovasti muutenkin kirjoitus tyylistä ja ihanan vaihtuvista aiheista :)

x x the reflectors dance above the crosswalk

Henriikalta löytyy hieman syvällisempi blogi yhdistettynä upeilla valokuvilla. Tästä blogista löytyy kuvia, joita jäi kyllä vain ihastelemaan. Mä en yleensä jää selailemaan tämän tyylisiä blogeja, mutta nyt jäin koukkuun lukemaan tekstejä eteenpäin! Huippua Henriikka :)

Emilia Wilhelmiina

Emilian blogi on ihanan kosmetiikka painotteinen, mikä ei kyllä tee hyvää kun mun tekisi mieli ostella taas kaikkia uusia juttuja ;) Täältä löytyy ihania arvontoja ja upeita kuvia, joita ei voi kun ihailla. Blogiin mahtuu myös paljon kuulumisia, sisustusta, muotia ja arkisia juttuja.

Elli Amandaily

Täältä blogista löytyy ihanasti asukuvia, kosmetiikkaa, arkista höpöttelyä ja pohdintaa sekä ostosten esittelyä. Ellillä on raikkaita ja isoja kuvia, jotka kiinnittää huomion; unohtamatta tuota upeaa banneria! Oli hauska lukea postaus itse kirjoittajasta kun laitetaan ne faktat esiin ja aina sitä oppii tuntemaan kirjoittajaa paremmin :)

Hundred moment of happiness

Ihanan Helenan blogi on muutaman kuukauden pystyssä ollut blogi, mutta blogin aiheet ja sisältö on jo nyt todella mukaansa tempaava. Blogista löytyy muotia, ostosten esittelyä, kuulumisia ja esimerkiksi kesän to do- lista, kannattaa siis käydä kurkkimassa :)

9 kommenttia:

 1. Kiitos kivasta esittelystä! :) <3

  VastaaPoista
 2. Missä oot töissä?:)

  VastaaPoista
 3. Ihania nää blogiesittelyt, saa inspistä niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsit, niin kiva kuulla :) Toivottavasti löysit uutta lukemista näistä!

   Poista
 4. UU, kiva että viihdyit :) Ja kiitos tästä esittelystä myös. Aurinkoisia päiviä sulle! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itelles, että linkkasit sun blogin :) Ihanaa kesän odotusta sinne ♥

   Poista
 5. No voihan mutta ihana nähdä ja kuulla että oot taas täällä ja haluat seurata blogia jatkossakin :) Kiitos sulle kovasti ja ihanaa kesän alkua sinne ♥ sun blogi on kyllä ihana!

  VastaaPoista